Εκτός μάχης με τη Σέλτικ ο Μάνταλος

Εκτός μάχης με τη Σέλτικ ο Μάνταλος

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σήμερα το πρωί (9.30) αναχωρεί η αποστολή της ΑΕΚ για τη Γλασκώβη, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Σέλτικ στο Πάρκχεντ, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Πέτρος Μάνταλος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που ένιωσε στον δεξιό προσαγωγό του κι έμεινε εκτός αποστολής, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να επιλέγει για το μεγάλο ματς της Τετάρτης τους Μπάρκα, Τσιντώτα, Γιαννίκογλου, Μπακάκη, Λόπες, Οικονόμου, Λαμπρόπουλο, Γκάλο, Τσόσιτς, Χουλτ, Αλμπάνη, Σιμόες, Μπακασέτα, Κλωναρίδη, Γαλανόπουλο, Μοράν, Αλέφ, Γιακουμάκη, Λιβάγια, Πόνσε, Μπογιέ.

Μαζί με τον Μάνταλο εκτός μάχης έχουν τεθεί και οι τραυματίες Τσιγκρίνσκι και Γιαννούτσος, αλλά και ο Αϊντάρεβιτς, ο οποίος είναι εκτός αγωνιστικών πλάνων.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο προπονητής της ΑΕΚ θα χρησιμοποιήσει στη βασική ενδεκάδα τόσο τον Βίκτωρα Κλωναρίδη όσο και τον νεοαποκτηθέντα Λουκάς Μπογιέ. Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος θα εκπροσωπήσει τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, ενώ το απόγευμα ή ομάδα θα προπονηθεί στο Σέλτικ Παρκ.

Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ για την επόμενη φάση γνωστοποιήθηκαν χθες και η πρωταθλήτρια Ελλάδος ουσιαστικά συμμετείχε σε δύο κληρώσεις, εισερχόμενη στη διαδικασία τόσο του Τσάμπιονς Λιγκ όσο και του Γιουρόπα. Σε περίπτωση πρόκρισης επί της πρωταθλήτριας Σκωτίας, η ΑΕΚ θα αντιμετώπισει στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ τον νικητή του ζευγαριού Μάλμε – Βίντι (πρώην Βιντεότον), ενώ σε περίπτωση αποκλεισμού διασταυρώνεται στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ με το ζευγάρι Σπάρτακς Γιούρμαλα – Σούντουβα. Σε περίπτωση πρόκρισης επί της Σέλτικ η Ενωση έχει δεδομένη παρουσία στην Ευρώπη ώς τον Δεκέμβριο με συμμετοχή στη χειρότερη των περιπτώσεων στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Στο άκουσμα των αντιπάλων γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η ΑΕΚ έχει σημαντική πιθανότητα να συμμετάσχει στο Τσάμπιονς Λιγκ εφόσον προκριθεί, δεδομένου ότι και η Μάλμε αλλά και η Βίντι είναι υποδεέστερες ομάδες από τη Σέλτικ. Η Μάλμε κατέκτησε μεν το περυσινό πρωτάθλημα Σουηδίας (ολοκληρώθηκε τον Νοέμβριο του 2017), αλλά στο φετινό που βρίσκεται στη 16η αγωνιστική είναι ήδη 11 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο ΑΙΚ Στοκχόλμης. Ως προς τις υπόλοιπες αντιπάλους όλες αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες στις χώρες τους την προηγούμενη σεζόν. Η Βίντι στην Ουγγαρία, η Σπάρτακς στη Λετονία και η Σούντουβα στη Λιθουανία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή