Συμφωνία ΠΑΟ με Λέτο και Αμβούργο

Συμφωνία ΠΑΟ με Λέτο και Αμβούργο

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο ακόμα μεγάλα αγκάθια έβγαλε, προσωρινά τουλάχιστον, από τα πλευρά του ο Παναθηναϊκός, με τη συμφωνία του με τους Λέτο και Αμβούργο για μακροπρόθεσμη εξόφληση των οφειλών του. Οι «πράσινοι» ακολούθησαν την ίδια τακτική που ξεκίνησαν με την περίπτωση του Κουτρουμπή, πληρώνοντας, δηλαδή, άμεσα ένα σχετικά μικρό ποσό και τα υπόλοιπα σε βάθος χρόνου, με πολλές και μικρές δόσεις. Τα οφειλόμενα προς τον Λέτο αφορούν το δεύτερο συμβόλαιό του (αυτό της πρώτης θητείας του έχει εξοφληθεί), ενώ η οφειλή προς το Αμβούργο έχει να κάνει με το ποσοστό που δικαιούταν από τη μεταγραφή του Μπεργκ στην Αλ Αΐν. Τόσο ο Αργεντινός παίκτης όσο και η γερμανική ομάδα είχαν προσφύγει δικαστικά και η συμφωνία αυτή δίνει μεγάλη ανάσα στους «πράσινους».

Οπως συνέβη και με τον ΠΑΟΚ για την περίπτωση του Πούγγουρα, ο Κισσαμικός πρόλαβε τον Παναθηναϊκό και ανακοίνωσε πρώτος τη μεταγραφή του Νώντα Παντελάκη: «Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Α.Ο. Χανιά-Κισσαμικού εκφράζει την περηφάνια της για τη μεταγραφή του μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή και εκ των αρχηγών της ομάδας μας, Νώντα Παντελάκη, στον Παναθηναϊκό. Ενας ποδοσφαιριστής που από το 2015 και μέσα σε λίγα χρόνια, δουλεύοντας σκληρά, κατάφερε να βελτιωθεί αισθητά, φτάνοντας στην αγωνιστική… απογείωση την περασμένη σεζόν. Η χαρά και η περηφάνια είναι μεγάλη για την ομάδα μας που βλέπει ακόμη έναν ποδοσφαιριστή της τα τελευταία χρόνια να κάνει το άλμα στην καριέρα του».

• Προσωρινό παραχωρητήριο μέχρι να υπογραφεί η σύμβαση εξασφάλισε ο Παναθηναϊκός από το ΟΑΚΑ και δεν θα έχει πλέον πρόβλημα με τον φάκελο συμμετοχής του στο νέο πρωτάθλημα.

• Με δύο γκολ του Πίσπα και από ένα των Στάικου, Κουντουριώτη και Σέχου, οι… μικροί «πράσινοι» (συν τους Πούγγουρα και Τζανδάρη) νίκησαν 5-0 την Κ-20 του συλλόγου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή