Βατή εκκίνηση για ΠΑΟ και συνεχόμενα ντέρμπι

Βατή εκκίνηση για ΠΑΟ και συνεχόμενα ντέρμπι

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από την… ανηφόρα της Ξάνθης θα ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός το οδοιπορικό του στη Σούπερ Λίγκα, σε ένα βατό ξεκίνημα στο μισό του α΄ γύρου αλλά και απανωτά ντέρμπι στη συνέχεια. Για μια νεανική ομάδα που τώρα στήνεται με νέο προπονητή και ξεκινά με -6 β., είναι θετικό που στις πρώτες επτά αγωνιστικές τα πιο μεγάλα «αγκάθια» είναι μόνο οι επικίνδυνες έξοδοι σε Ξάνθη και Τρίπολη. Τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι πιο βατά και δίνουν χρόνο στην ομάδα του Δώνη να έχει πιο ήπια προσαρμογή στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος. Μετά, όμως, έρχονται απανωτά τα ντέρμπι, αρχής γενομένης απ’ αυτό της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ στην 8η αγωνιστική. Στην 9η υποδέχεται την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στη 10η πηγαίνει στο Φάληρο για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό κι αμέσως μετά, με ανάσα μιας αγωνιστικής, έχει άλλα δύο δύσκολα εκτός έδρας ματς, με Αρη και ΟΦΗ.

• Ο Ινσούα ενημερώθηκε από τον Νίκο Νταμπίζα ότι η Λας Πάλμας δεν επανήλθε με πρόταση που να καλύπτει το 1,5 εκατ. ευρώ της ρήτρας του (50% για τον Παναθηναϊκό και 50% για την Ουντινέζε), οπότε δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του, μιας και η σχετική οψιόν έληξε χθες. Του ειπώθηκε ότι είναι σημαντικός στα πλάνα της ομάδας και ο ίδιος εμφανίζεται να κατανοεί τους λόγους της μη παραχώρησής του, παρότι επιθυμούσε μεταγραφή.

• Απρόθυμη εμφανίζεται η ΠΑΕ να ενεργοποιήσει την κάρτα φιλάθλου που θα εξασφάλιζε έσοδο 10 ευρώ στον Ερασιτέχνη από κάθε φίλαθλο, στην πρώτη φορά που θα αγόραζε εισιτήριο για ποδοσφαιρικό παιχνίδι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή