Λουτσέσκου: «Να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε»

Λουτσέσκου: «Να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε»

2' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σύνθημα νίκης έδωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε χθες στη Μόσχα, ενόψει της αποψινής ρεβάνς με τη Σπαρτάκ στην «Οτκρίτιε Αρένα», για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ (ώρα έναρξης 20.30).

Αν και ο κυπελλούχος Ελλάδας ταξίδεψε στη Ρωσία, έχοντας στις αποσκευές του τη νίκη με 3-2 στο πρώτο παιχνίδι της Τούμπας, ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει οι παίκτες του να παίξουν για τη νίκη: «Δεν θέλω να δω κάτι παρόμοιο όπως το παιχνίδι της Τούμπας. Θέλω να δω την ομάδα μου να παίζει το ποδόσφαιρο που ξέρει, είμαστε μια καλή ομάδα, παίζουμε με μία καλή ομάδα και θέλουμε να κερδίσουμε χωρίς να έχει σημασία το πόσο δύσκολο θα είναι το παιχνίδι», τόνισε ο Ρουμάνος προπονητής.

Και συνέχισε: «Εχουμε πολύ ποιότητα ως ομάδα και προσπαθούμε να την εκμεταλλευθούμε ατομικά και ως σύνολο. Ο αντίπαλος είναι πολύ δυνατός και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε κατάσταση στο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα, είτε έχουμε την μπάλα είτε όχι. Είναι προφανές πως παίζοντας με ομάδες υψηλού επιπέδου πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος από την πρώτη στιγμή μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

Αρα, θα πρέπει να έχει την ίδια προσοχή. Kαι η Σπαρτάκ αντιμετώπισε πολλά προβλήματα από εμάς, συγκριτικά με τα παιχνίδια που έδωσε στο ρωσικό πρωτάθλημα, οπότε ξέρει τη δυναμική μας».

Στη Μόσχα ταξίδεψαν τόσο ο Βιεϊρίνια όσο και ο Μπίσεσβαρ, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι ποιοτικές επιλογές του Λουτσέσκου σε σχέση με τον πρώτο αγώνα στη Θεσσαλονίκη: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψαν. Που θα μας υποστηρίξουν θα δούμε τι θα συμβεί, έχω χρόνο να πάρω τις τελικές μου αποφάσεις μέχρι την έναρξη του αγώνα. Δεν είναι σημαντικοί μόνο όσοι ξεκινούν, αλλά και όσοι μπουν στην εξέλιξη του αγώνα που μπορεί να καθορίσουν και το τελικό αποτέλεσμα». Σχολιάζοντας το έξτρα πριμ πρόκρισης του Ιβάν Σαββίδη, ανέφερε: «Εχουμε πριμ για να κατακτούμε τους στόχους μας». Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα δει και το ματς της Μόσχας, καθώς είχε ταξιδέψει και στην Ελβετία για τη ρεβάνς με τη Βασιλεία.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Σπαρτάκ, Μάσιμο Καρέρα, με δηλώσεις του τόνισε ότι η πρόκριση είναι στα χέρια της ομάδας του, αρκεί να αποφύγουν οι παίκτες του τα λάθη του πρώτου αγώνα. Επίσης, εξέφρασε τη στήριξή του στον τερματοφύλακα, Αλεξάντρ Μαξιμένκο, ο οποίος έκανε σοβαρά λάθη στο παιχνίδι της «Τούμπας».

Την προσπάθεια των παικτών του ΠΑΟΚ αναμένεται να ενισχύσουν 600 οπαδοί τους, οι οποίοι ταξίδεψαν στη Μόσχα. Η «Οτκρίτιε Αρένα» που έχει χωρητικότητα 44.000 θεατών δεν θα γεμίσει απόψε, αφού στις εξέδρες της αναμένεται να βρεθούν περίπου 30.000 φίλαθλοι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή