Αισιοδοξία παρά την κακή εικόνα στον Παναθηναϊκό

Αισιοδοξία παρά την κακή εικόνα στον Παναθηναϊκό

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ψύχραιμες φωνές ακούγονται στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, παρότι η εμφάνισή του στη Λάρισα ήταν κακή και συνοδεύτηκε με άλλη μία ήττα (1-0). Το βασικό τους πρόβλημα εντοπίζεται στην επίθεση, όπου είναι φανερή η αδυναμία παραγωγής ευκαιριών και γκολ. Κι όταν ο αντίπαλος νιώθει ότι δεν απειλείται, λογικό είναι να κερδίζει μέτρα και να απειλεί περισσότερο αυτός.

Παρ’ όλα αυτά, τόσο οι Δώνης, Νταμπίζας, όσο και οι περισσότεροι από τους έμπειρους παίκτες δείχνουν αισιόδοξοι. Ενας εξ αυτών είναι και ο Σωκράτης Διούδης: «Εχουμε μια ομάδα με αρκετό ταλέντο, νεαρούς παίκτες που έχουν πράγματα να δώσουν. Αυτό που λείπει αυτή τη στιγμή είναι ουσία. Σιγά σιγά δένουμε σαν ομάδα, έχουμε όμως κάποια πράγματα που τα έχουμε συζητήσει με τον προπονητή μας και πρέπει να τα διορθώσουμε. Μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα το κάνουμε και θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για να σβήσουμε από τις πρώτες αγωνιστικές το βάρος του -6 από την τιμωρία».

• Νέα σενάρια για τον Ινσούα εξυφαίνουν ΜΜΕ της Ισπανίας, αυτή τη φορά με πρωταγωνίστρια τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Τονίζεται ότι η ομάδα του Μίτσελ ενδιαφέρεται να τον κάνει «δίδυμο» με τον Μορένο και πως ο Παναθηναϊκός είχε απορρίψει πρόσφατα πρόταση 500 χιλ. ευρώ της Λας Πάλμας.

• Ελεύθερος έμεινε ο Πέκχαρτ από τη Χαποέλ Μπερ Σεβά και γίνεται έτσι πιο προσιτός για τους «πράσινους».

• Κάκωση έπαθε ο Κουρμπέλης και θα λείψει μία εβδομάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή