Δεν πάει Λουκέρνη ο Νάτχο, προς καμπιονάτο ο Κάμπελ

Δεν πάει Λουκέρνη ο Νάτχο, προς καμπιονάτο ο Κάμπελ

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Μπίρμπας Νάτχο δεν πήρε τελικώς κάρτα επιβίβασης για το χθεσινό ταξίδι του Ολυμπιακού στη Λουκέρνη, όπου αύριο θα διεξαχθεί η ρεβάνς της νίκης των «ερυθρόλευκων» με 4-0 στο Φάληρο, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ (ώρα έναρξης 20.30). Αντιθέτως, στην Ελβετία ταξίδεψε ο Γιασίν Μεριά, του οποίου ο βαθμός ετοιμότητας είναι υψηλότερος σε σχέση με του Ισραηλινού μέσου.

Οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν χθες το πρωί στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη και εν συνεχεία ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για το δεύτερο ματς με τη Λουκέρνη. Πλην του Νάτχο, αποκλείστηκαν και οι Λεονάρντο Κούτρης, Δημήτρης Μάνος, Δημήτρης Μασούρας, Φελίπε Πάρντο και Δημήτρης Νικολάου. Συνοπτικά, στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού βρίσκονται οι Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σκαφίδας, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Τσιμίκας, Μιράντα, Βούκοβιτς, Χατζισαφί, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Βρουσάι, Ποντένσε, Γκερέρο και Ανσαριφάρντ.

Οι «Πειραιώτες» θα προπονηθούν απόψε στις 8 μ.μ. στο γήπεδο της Λουκέρνης. Τρία τέταρτα νωρίτερα θα αρχίσει η συνέντευξη Τύπου του Μαρτίνς και ενός ποδοσφαιριστή. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει αύριο την ενδεκάδα του πρώτου αγώνα.

Δηλαδή, τερματοφύλακας θα είναι ο Γιαννιώτης, ακραίοι αμυντικοί οι Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, στόπερ οι Βούκοβιτς, Μιράντα, αμυντικοί μέσοι οι Καμαρά, Μπουχαλάκης, εξτρέμ οι Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλος, επιτελικός μέσος θα είναι ο Φορτούνης, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα κινείται ο Γκερέρο.

Την ίδια ώρα, μέσα ενημέρωσης της Ιταλίας αναφέρουν πως ο Τζόελ Κάμπελ που ήταν θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στον Ολυμπιακό, τελικώς θα συνεχίσει την καριέρα του στη Φροζινόνε. Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για την απόκτηση του 27χρονου Βραζιλιάνου αμυντικού μέσου της Λα Κορούνια Γκιγιέρμε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή