Παναθηναϊκός: Επένδυση με Καμπετσή, «αγνοείται» ο επιθετικός

Παναθηναϊκός: Επένδυση με Καμπετσή, «αγνοείται» ο επιθετικός

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τους δικούς του όρους κατάφερε να πάρει ο Παναθηναϊκός τον Αργύρη Καμπετσή από την Ντόρτμουντ, κάνοντας μια σημαντική επένδυση για το μέλλον! Οι «πράσινοι» πίεσαν για να αποκτήσουν τον 19χρονο επιθετικό ως ελεύθερο και τα κατάφεραν, παρότι οι Γερμανοί είχαν επιμείνει για καιρό στο σενάριο του δανεισμού του.

Ρόλο στην εξέλιξη αυτή έπαιξε και η επιθυμία του Καμπετσή, ο οποίος ήλθε την περασμένη Παρασκευή στην Αθήνα, μίλησε με τους Νταμπίζα, Δώνη, ικανοποιήθηκε από τα όσα άκουσε για τον ρόλο του στην ομάδα, παρότι στο ξεκίνημα τουλάχιστον δεν θα είναι βασικός και πίεσε με τη σειρά του την Ντόρτμουντ, η οποία δέχθηκε τελικά να τον παραχωρήσει κρατώντας ένα ποσοστό μεταπώλησης. Ο Καμπετσής θα περάσει ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει πιθανότατα τριετές συμβόλαιο.

Το θέμα της απόκτησης ξένου επιθετικού παραμένει ανοικτό. Η πλευρά του Πάιροζ Πιεμπονγκσάντ έχει υποσχεθεί στο τεχνικό επιτελείο ότι θα γίνει μια οικονομική υπέρβαση για να έλθει έμπειρος παίκτης, αλλά μέχρι να αλλάξει χέρια η ομάδα, δύσκολα θα υπάρξουν εξελίξεις. Στο κάδρο μπήκε και ο Πέδρο Κόντε, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να ζητεί όλη τη ρήτρα (900.000 ευρώ) και τον Νταμπίζα να επιχειρεί να τη ρίξει σε πιο χαμηλά επίπεδα, χωρίς αποτέλεσμα σε πρώτη φάση τουλάχιστον. Εκτός του Κόντε, ψηλά στη λίστα υπάρχουν κι άλλα ονόματα, όλα από το εξωτερικό.

• Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε χθες ο Κουλιμπαλί. Ο Κουρμπέλης μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα από την Κυριακή, ενώ ο Αγγελόπουλος έχει διάταση στον έσω πλάγιο και θα μείνει εκτός για 3-4 μέρες.

• Με πτήση τσάρτερ θα ταξιδέψει η αποστολή στην Ξάνθη για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας. Λόγω της καθυστερημένης ανακοίνωσης του προγράμματος, δεν υπήρχαν τέλη Αυγούστου διαθέσιμα εισιτήρια για όλα τα μέλη της αποστολής και έτσι, παρά την οικονομική στενότητα, ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να κλειστεί τσάρτερ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή