Αποφασίζει ο Μαρτίνς για την αποστολή κόντρα στην Μπέρνλι

Αποφασίζει ο Μαρτίνς για την αποστολή κόντρα στην Μπέρνλι

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις επιλογές του για την ενδεκάδα, αλλά και για την αποστολή του αυριανού πρώτου αγώνα με την Μπέρνλι στο «Καραϊσκάκη» των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, καταλήγει σήμερα ο Πέδρο Μαρτίνς. Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους με μια πρωινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη και ακολούθως ο Πορτογάλος τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή για το πρώτο ραντεβού με την αγγλική ομάδα. Θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι αποφάσεις του αναφορικά με τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, τους Γκιγιέρμε και Χασάν, αλλά και τον Νάτχο, ο οποίος στα ματς με τη Λουκέρνη είχε μείνει εκτός πλάνων του. Στις προπονήσεις ο Γκιγιέρμε εμφανίζεται έτοιμος για να «χτυπήσει» ακόμα και την πόρτα της ενδεκάδας, που δεν αποκλείεται να είναι τελικώς η ίδια με τις δύο αναμετρήσεις με την ελβετική ομάδα.

«Δεν βλέπω την ώρα να παίξω και να απολαύσω την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη. Είμαι στη διάθεση του προπονητή για να βοηθήσω κι εγώ όσο μπορώ και ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους οπαδούς μας», τόνισε χθες ο Γκιγιέρμε, ενώ ο Χασάν υπογράμμισε: «Θα παλέψω και σε κάθε παιχνίδι θα τα δίνω όλα για να βοηθάω την ομάδα να νικάει».

Οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» αναμένεται να δημιουργήσουν ιδιαιτέρως θερμή ατμόσφαιρα στις κερκίδες του φαληρικού γηπέδου την Πέμπτη το βράδυ. Εως και χθες είχαν διατεθεί 10.000 εισιτήρια, ενώ περισσότερα από 15.000 εισιτήρια διαρκείας έχουν βρει κατόχους. Την προσπάθεια της Μπέρνλι θα ενισχύσουν 800 οπαδοί της. Παράλληλα, στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της, το «Τερφ Μουρ», θα στηθεί γιγαντοοθόνη για να δουν από εκεί το ματς του Φαλήρου όσοι φίλοι της το επιθυμούν. Στη Σπόρτινγκ Χιχόν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ούρος Τζούρτζεβιτς, ο οποίος μετέβη στην Ισπανία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του. Ο Ολυμπιακός θα εισπράξει περισσότερα από δύο εκατομμύρια ευρώ. Ο Δημήτρης Νικολάου ενδέχεται να παραχωρηθεί δανεικός στον Πανιώνιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή