Από τη Βίντι στον ΠΑΣ και στα… διαρκείας

Από τη Βίντι στον ΠΑΣ και στα… διαρκείας

1' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ΑΕΚ βρίσκεται μια «ανάσα» από την πρώτη της συμμετοχή σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ από το 2006 και εν μέσω… ρεκόρ, μεταγραφικής κινητικότητας, προσμονής και συγκέντρωσης για τη ρεβάνς, προετοιμάζεται για τον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στον νικηφόρο αγώνα με τη Βίντι, η ΑΕΚ έμεινε αήττητη για 13ο ευρωπαϊκό παιχνίδι και έσπασε το δικό της ρεκόρ που κρατούσε από το 2002 έως το 2003 με 12 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ήττα, δημιουργώντας νέο για την ίδια και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το ότι αυτή η επιτυχία περιέχει ομάδες όπως η Σέλτικ, η Μίλαν, η Μπριζ και η Ντιναμό Κιέβου, κάνει αυτό το επίτευγμα πιο ξεχωριστό.

Περίπου 8.000 εισιτήρια έχουν ήδη πωληθεί για τη ρεβάνς με τη Βίντι την προσεχή Τρίτη, ενώ τα εισιτήρια διαρκείας έχουν ξεπεράσει τις 12.000. Από την ΠΑΕ ΑΕΚ εξετάζεται το ενδεχόμενο παράτασης της διάθεσης των διαρκείας, δεδομένου ότι τις πρώτες ημέρες της επόμενης εβδομάδας δεν θα μπορούν να διατεθούν εισιτήρια διαρκείας λόγω της διεξαγωγής του αγώνα.

Στα μεταγραφικά, η ΑΕΚ θα προχωρήσει σε δύο προσθήκες στο υπάρχον ρόστερ, ψάχνοντας για έναν ποδοσφαιριστή που να μπορεί να αγωνιστεί ως εξτρέμ κι άλλον έναν με βασική θέση στον άξονα, δεδομένου ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναζητά έναν ποδοσφαιριστή που να μπορεί να αντικαταστήσει τον Σιμόες όταν αυτός απουσιάζει, θεωρώντας πως δεν υπάρχει στο τωρινό ρόστερ παίκτης με τα στοιχεία του «υπαρχηγού» της ΑΕΚ.

Για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ δεν υπολογίζεται ο Μάριος Οικονόμου, καθώς η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε ενημερωθεί από τη στιγμή της μεταγραφής για τιμωρία του διεθνούς στόπερ από αγώνα του ιταλικού κυπέλλου. Στην ΑΕΚ προσπάθησαν να βρουν πότε υπήρξε αυτή η τιμωρία καθώς ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν θυμάται να έχει τιμωρηθεί, ωστόσο προτιμήθηκε να μην υπάρξει ρίσκο με τη συμμετοχή του στην πρεμιέρα. Την πρώτη του εμφάνιση ως βασικός αναμένεται να κάνει ο Πόνσε, ενώ μοιάζουν σίγουρα το… μερικό ροτέισον και η συμμετοχή του Μπακασέτα λόγω του ότι θα απουσιάσει από τη ρεβάνς με τη Βίντι εξαιτίας της κόκκινης κάρτας που αντίκρισε.

Πριν από το ματς με την ουγγρική ομάδα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε στους ποδοσφαιριστές για την κρισιμότητα του αγώνα τονίζοντας πως σε περίπτωση πρόκρισης οι παίκτες θα εισπράξουν επιπλέον πριμ 300.000 ευρώ. Βάσει του κανονισμού, οι ποδοσφαιριστές θα λάμβαναν συνολικά 1,5 εκατομμύριο ευρώ αν έμπαιναν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, συνεπώς το ποσό αυξάνεται στο 1,8.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή