Ωρα παγκοσμίου για την Αννα Κορακάκη

Ωρα παγκοσμίου για την Αννα Κορακάκη

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αντιμέτωπη με ακόμη μία μεγάλη αθλητική πρόκληση θα βρεθεί σε λίγες ημέρες η Άννα Κορακάκη.

Η «χρυσή» ολυμπιονίκης μας, μαζί με άλλους αθλητές και αθλήτριές μας, θα πάρουν μέρος στα παγκόσμια πρωταθλήματα που θα διεξαχθούν στη Ν. Κορέα (31-8 / 15-9). Πρόκειται για την κορυφαία διοργάνωση της παγκόσμιας σκοποβολής, η οποία διοργανώνεται κάθε τέσσερα χρόνια (η προηγούμενη είχε γίνει στη Γρανάδα το 2014).

Στη Ν. Κορέα θα «σφραγιστούν» και οι πρώτες προκρίσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια της σκοποβολής ολοκλήρωσε το προπονητικό της πρόγραμμα και είναι έτοιμη για να βρεθεί ανάμεσα στις καλύτερες του κόσμου. «Από πλευράς συμμετοχών είναι πιο δύσκολος αγώνας και από τους Ολυμπιακούς. Θα μπορούσα να πω ότι και οι 15 πρώτοι έχουν τις δυνατότητες για να βρεθούν μέσα στα μετάλλια. Ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος. Η προετοιμασία πήγε καλά και για την Άννα, αλλά και για τον Διονύση που θα αγωνιστεί στους έφηβους», δήλωσε στην «Κ» ο Τάσος Κορακάκης προπονητής των δύο αθλητών.

Η Άννα Κορακάκη θα πάρει μέρος και στα δύο όπλα (αεροβόλο πιστόλι 10 μ. και σπορ πιστόλι 25 μ.) και ο Διονύσης Κορακάκης θα αγωνιστεί στο αεροβόλο πιστόλι 10 μ. και στο σπορ πιστόλι 50 μ. Στο σπορ πιστόλι 25 μ. θα μετάσχει και η Άγη Κασούμη.

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ν. Κορέας έχουν δηλώσει συμμετοχή 1804 αθλητές και αθλήτριες από 90 χώρες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή