H AEK στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ

H AEK στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δώδεκα χρόνια ήταν πολλά και η ΑΕΚ δεν μπορούσε να περιμένει άλλο. Αν και καρδιοχτύπησε, πήρε το πολύτιμο 1-1 από τη Βίντι και σφράγισε το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Φανερά αγχωμένη η Ενωση στάθηκε ψύχραιμα στον βρεγμένο από την καταιγίδα αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και παρά το σκληρό παιχνίδι της ουγγρικής ομάδας προσπάθησε να κρατήσει τη μπάλα, προσπαθώντας να βρει διαδρόμους για το γκολ χωρίς όμως κάποια σημαντική ευκαιρία στο μεγαλύτερο μέρος του α’ ημιχρόνου.

Ο,τι δεν κατάφερε στα πρώτα 45 λεπτά το πέτυχε στο 3ο λεπτό του β’ ημιχρόνου, όταν ο Λόπες «κέρδισε» το σφύριγμα του Πολωνού διαιτητή, Σάιμον Μαρτσίνιακ μέσα στην περιοχή της Βίντι και ο Μάνταλος από την άσπρη βούλα έκανε το 1-0.

Κι εκεί που όλα έδειχναν εύκολα, μια ολιγωρία της ΑΕΚ στο 57’ επέτρεψε στην ουγγρική ομάδα να ισοφαρίσει με τον Νεγκό που πλάσαρε υποδειγματικά τον εξαιρετικό χθες, Μπάρκα. Απο ‘κει κι έπειτα η Ενωση οπισθοχώρησε, η Βίντι πήρε μέτρα, απείλησε, αλλά δεν κατάφερε να στείλει το ματς στην παράταση, ακόμη κι όταν αποβλήθηκε ο Λόπες με κόκκινη κάρτα στο 80’.

Σε συμπλοκή παικτών μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Λιβάγια αντρίκρυσε την κόκκινη κάρτα.

ΑΕΚ: Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Χουλτ, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Μάνταλος (89' Τσόσιτς), Λόπες, Κλωναρίδης (62' Πόνσε), Λιβάγια (84' Άλεφ)

Βίντι: Κόβατσικ, Φιόλα, Γιούχαζ, Βινίσιους, Στοπίρα, Χάντζιτς, Νεγκό, Νικόλοφ (46' Πάτκαϊ), Κόβατς, Λάζοβιτς, Στσέποβιτς

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή