«Θα πεθάνουμε για την πρόκριση…»

«Θα πεθάνουμε για την πρόκριση…»

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η ώρα είναι τώρα»! Μια ανάσα, καυτή όσο ποτέ άλλοτε, απομένει στον δρόμο του ΠΑΟΚ για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και αυτή τη φορά όλοι δείχνουν αποφασισμένοι να μην αφήσουν την τεράστια ευκαιρία να ξεγλιστρήσει μέσα από τα χέρια τους, όπως είχε συμβεί τις άλλες τρεις φορές που πήγε στην Τούμπα με «προίκα» το 1-1 στον εκτός έδρας αγώνα και δεν την αξιοποίησε. Στα μάτια πολλών και παρά το κακό γι’ αυτήν αποτέλεσμα στο Ντα Λουζ, η Μπενφίκα παραμένει φαβορί στην αποψινή (22.00) ρεβάνς λόγω ποιότητας και εμπειρίας (εννέα συνεχόμενες φορές μετέχει στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης), αλλά η δίψα του ΠΑΟΚ να παίξει πρώτη φορά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ μεγάλη και του επιτρέπει να κοιτάξει κατάματα τη μεγάλη του αντίπαλο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε πρώτος το σύνθημα της νίκης: «Από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας μας, ο στόχος μας ήταν να παίξουμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν κάνουμε αναλύσεις για το τι θα μας φέρει αυτή η νίκη. Το μόνο που μας νοιάζει είναι να προκριθούμε. Φτάσαμε σ’ αυτό το σημείο. Απέχουμε μόνο ένα παιχνίδι και το έχουμε στα χέρια μας, στην έδρα μας όπου μετράμε μόνο νίκες. Ξέρουμε ότι θα έχουμε απέναντί μας μια καλή και ποιοτική ομάδα. Ακόμα κι αν κάτι πάει στραβά, έχουμε τη νοοτροπία να το αλλάξουμε. Δεν έχουμε εμείς την πίεση, η Μπενφίκα την έχει. Θα παίξουμε για τη νίκη και όχι για να μη δεχτούμε γκολ. Θα μπούμε στο γήπεδο και θα πεθάνουμε για την πρόκριση…».

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Εχει πληθώρα επιλογών και άφησε εκτός 18άδας παίκτες έμπειρους όπως οι Μπίσεσβαρ, Μαλεζάς και Γλύκος. Οι Πορτογάλοι ήλθαν στη Θεσσαλονίκη με τον Σάλβιο, τον κορυφαίο κατά τεκμήριο επιθετικό τους. Δεν είχε αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι, αλλά σήμερα υπολογίζεται, σε αντίθεση με τους Ζόνας και Καστίγιο. Οπως έγινε γνωστό, η διοίκηση της Μπενφίκα πριμοδοτεί την πρόκριση με έξτρα πριμ ύψους 4 εκατ. ευρώ! Παρά την κρισιμότητα του αγώνα, δεν την ακολούθησαν πολλοί οπαδοί της και αυτό επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να μεταφέρει όσους ήλθαν στη θύρα 1, ελευθερώνοντας 3.000 εισιτήρια της θύρας 8 που διατίθενται μέσω Διαδικτύου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή