Ψάχνει παίκτη μέχρι την τελευταία στιγμή ο Παναθηναϊκός

Ψάχνει παίκτη μέχρι την τελευταία στιγμή ο Παναθηναϊκός

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε άλλο παρά αγχωμένοι εμφανίζονται Νταμπίζας και Δώνης και ας απομένουν μόλις τρεις μέρες μέχρι να κλείσει η μεταγραφική περίοδος. Η πίεση χρόνου δεν τους αποτρέπει από το να εξαντλήσουν και τα τελευταία περιθώρια της αγοράς, καθώς με τους υπάρχοντες περιορισμούς, λόγω της τιμωρίας και της οικονομικής στενότητας, περιθώρια λάθους δεν υπάρχουν. Πρέπει η επιλογή του μοναδικού ξένου παίκτη πάνω από 23 ετών να είναι η καλύτερη δυνατή, γιατί εάν δεν είναι, δεν μπορεί να γίνει διορθωτική κίνηση μέχρι το τέλος της περιόδου. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα ρισκάρουν περιμένοντας μία ευκαιρία της τελευταίας στιγμής, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χάσουν την προθεσμία της Παρασκευής και να περιοριστούν στη συνέχεια μόνο στην αγορά των ελευθέρων.

Το όνομα του Κίκο Μακέντα «έπαιξε» ξανά πολύ δυνατά τις τελευταίες ώρες, με αφορμή μια ανάρτηση γνωστού Ιταλού δημοσιογράφου που έλεγε ότι οι διαπραγματεύσεις του με τον Παναθηναϊκό είναι στο τελικό στάδιο και θα ολοκληρωθούν σύντομα. Το πρώην «παιδί-θαύμα» της Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ έμεινε ελεύθερο από τη Νοβάρα και στα 27 του χρόνια ψάχνει μία ευκαιρία να σώσει την καριέρα του. Οι «πράσινοι» τον έχουν ψηλά στη λίστα τους, όχι όμως τόσο ψηλά ώστε να είναι η πρώτη επιλογή. Υπάρχουν τουλάχιστον άλλες δύο πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις και μόνο εάν δεν προχωρήσουν, ο Ιταλός σέντερ φορ θα κερδίσει έδαφος.

• Με ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο αποχώρησε ο Χρήστος Δώνης από την προπόνηση και πήγε άμεσα στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Χάνει σίγουρα το σαββατιάτικο παιχνίδι με τη Λαμία και περιμένει τα αποτελέσματα για να δει τον χρόνο της απουσίας του. Ο Πούγγουρας έκανε ατομικό.

• Με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς ξεκίνησε η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας, παρότι τα γραφεία στο ΟΑΚΑ έκλεισαν νωρίς το μεσημέρι λόγω του αγώνα της ΑΕΚ με τη Βίντι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή