Με την ίδια συνταγή ο Ολυμπιακός στο Μπέρνλι

Με την ίδια συνταγή ο Ολυμπιακός στο Μπέρνλι

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη δουλειά που άρχισαν την περασμένη Πέμπτη στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα επιχειρήσουν να ολοκληρώσουν οι «ερυθρόλευκοι» στην αυριανή ρεβάνς με την Μπέρνλι, προκειμένου να περάσουν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε χθες το απόγευμα με πτήση τσάρτερ για το Μάντσεστερ και από κει κατέληξε οδικώς στο Μπέρνλι, όπου την Πέμπτη, στις 21.45, θα διεξαχθεί η ρεβάνς της νίκης των «Πειραιωτών» με 3-1 στο Φάληρο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Νάτχο, Γκιγιέρμε και Χασάν, ενώ εκτός έμεινε ο Πάρντο, ο οποίος ήταν στο αρχικό σχήμα του αγώνα πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό. Συνοπτικά, κάρτα επιβίβασης πήραν οι Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Σκαφίδας, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Τσιμίκας, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Γκιγιέρμε, Βρουσάι, Ποντένσε, Γκερέρο, Ανσαριφάρντ, Χασάν.

Στην τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους που έγινε χθες το πρωί, ο Πορτογάλος τεχνικός αποκάλυψε τις σκέψεις του αναφορικά με την ενδεκάδα της αναμέτρησης στο «Τερφ Μουρ». Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα παίξουν ξανά όσοι ήταν στο αρχικό σχήμα του πρώτου ματς με την Μπέρνλι, αλλά και στα δύο παιχνίδια με τη Λουκέρνη. Δηλαδή, τερματοφύλακας θα είναι ο Γιαννιώτης, ακραίοι αμυντικοί οι Τσιμίκας, Ελαμπντελαουί, στόπερ οι Βούκοβιτς, Μιράντα, αμυντικοί μέσοι οι Καμαρά, Μπουχαλάκης, εξτρέμ οι Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλος, επιτελικός μέσος ο Φορτούνης και επιθετικός ο Γκερέρο. Η χθεσινή προπόνηση των «Πειραιωτών» έγινε σε δύο γκρουπ με τον Μαρτίνς να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική. Επιπλέον, έδειξε στους παίκτες του βίντεο με φάσεις της Μπέρνλι. Κάτι που έχει προγραμματίσει και για σήμερα, μετά την προπόνηση που θα κάνουν οι ερυθρόλευκοι στο «Τερφ Μουρ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή