Οι όμιλοι φέρνουν Τουρέ στον Ολυμπιακό, 12 χρόνια μετά

Οι όμιλοι φέρνουν Τουρέ στον Ολυμπιακό, 12 χρόνια μετά

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και τον Γιάγια Τουρέ στο δυναμικό του φιλοδοξεί να επιστρέψει ο Ολυμπιακός από την Αγγλία. Στις 21.45 θα γίνει στο Τερφ Μουρ η σέντρα στη ρεβάνς της νίκης των «ερυθρολεύκων» επί της Μπέρνλι με 3-1 στο Φάληρο. Στις εξέδρες αναμένεται να βρίσκεται ο Γιάγια Τουρέ, ο οποίος, σύμφωνα με αγγλικά μέσα ενημέρωσης, θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί ξανά στην ομάδα του Πειραιά, ύστερα από 12 χρόνια.

Είναι αξιοσημείωτο πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν διέψευσαν το θέμα που αποκάλυψαν η Daily Mirror και οι Times. Τόνισαν χαρακτηριστικά πως «αυτή τη στιγμή ασχολούνται αποκλειστικά με το δύσκολο και κρίσιμο ματς για την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και τα μεταγραφικά περνούν σε δεύτερη μοίρα».

Ο 35χρονος μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού, που έχει τερματίσει τη συνεργασία του με τη Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του Ντιμίτρι Σέλουκ πέρασε ιατρικές εξετάσεις στο Λονδίνο, για ομάδα που δεν κατονόμασε. Η Mirror, πάντως, μετέδωσε πως ο έμπειρος μέσος συμφώνησε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό με καθαρές αποδοχές ύψους 2,2 εκατομμυρίων ευρώ. Με τους «Πειραιώτες», ο Τουρέ είχε κατακτήσει το νταμπλ της περιόδου 2005-06. Ακολούθως συνέχισε την καριέρα του σε Μονακό, Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι. Με την Μπαρτσελόνα πήρε δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο, ένα Σούπερ Καπ Ισπανίας, ένα Τσάμπιονς Λιγκ, ένα ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και ένα Πα-γκόσμιο Συλλόγων, ενώ με τη Σίτι τρία πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο, δύο Λιγκ Καπ Αγγλίας και ένα Κομιούνιτι Σιλντ.

Την ίδια ώρα, ο Πέδρο Μαρτίνς ζητάει από τους παίκτες του απόλυτη συγκέντρωση προκειμένου να φθάσουν απόψε στην πρόκριση. Στην ενδεκάδα θα είναι οι Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Βούκοβιτς, Μιράντα, Τσιμίκας, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης, Ποντένσε και Γκερέρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή