ΠΑΟΚ: «Πιο δυνατοί για το Γιουρόπα Λιγκ»

ΠΑΟΚ: «Πιο δυνατοί για το Γιουρόπα Λιγκ»

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το βλέμμα μπροστά, στην πρόκληση του Γιουρόπα Λιγκ, στρέφει πλέον ο ΠΑΟΚ αφήνοντας γρήγορα πίσω του τα αποκαΐδια της προσπάθειάς του να προκριθεί για πρώτη φορά στην Ιστορία του στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι η τέταρτη φορά που φτάνει τόσο κοντά στην πρόκριση έχοντας «προίκα» το 1-1 στο εκτός έδρας παιχνίδι, χωρίς να καταφέρει να «τελειώσει τη δουλειά» στην Τούμπα. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι εύκολο να κλείσει γρήγορα μια τόσο μεγάλη πληγή, που σε κάθε νέα αποτυχημένη προσπάθεια ανοίγει ολοένα και περισσότερο, αλλά το μέλλον είναι εδώ και δεν μπορεί να περιμένει. Η προσοχή όλων στρέφεται στη σημερινή κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ, όπου ο ΠΑΟΚ θα είναι στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας και περιμένει έναν βατό όμιλο.

«Στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση, να συνεχίσουμε στην Ευρώπη και μετά τον Γενάρη. Είχαμε ένα όνειρο και παλέψαμε γι’ αυτό. Αποκλείσαμε καλές ομάδες, βγήκαμε δυνατότεροι, αποκομίσαμε μεγάλη εμπειρία. Δεν λέμε αντίο στο Τσάμπιονς Λιγκ, τα ξαναλέμε», δήλωσε στο PAOK TV o Λουτσέσκου, θεωρώντας ότι η ομάδα του θα έχει κι άλλες ευκαιρίες, ειδικά αν ακολουθήσει το μονοπάτι των πρωταθλητών. Ο ίδιος απολαύει της πλήρους εμπιστοσύνης της διοίκησης, όπως άλλωστε και όλα τα βασικά στελέχη της ομάδας. Δεν υπάρχουν σκέψεις για σημαντικές αλλαγές σε πρόσωπα και αυτό σημαίνει ότι θεωρείται απίθανο να προχωρήσει το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και της Μπορντό για τον Πρίγιοβιτς, ή αντίστοιχα η απόκτηση του Μαρκόφσκι από τη Λίβερπουλ. Η μόνη αλλαγή ίσως είναι ο δανεισμός του Λάμπρου στη Φορτούνα Σιτάρντ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή