Τρία γκολ, 13 κίτρινες και μία αποβολή

Τρία γκολ, 13 κίτρινες και μία αποβολή

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Παναιτωλικός νίκησε με 2-1 τον ΟΦΗ στο Αγρίνιο και πήρε τους πρώτους τρεις βαθμούς του στο πρωτάθλημα. Τα πρώτα είκοσι λεπτά του παιχνιδιού ολοκληρώθηκαν χωρίς καμία αξιόλογη ευκαιρία. Στο 24΄ ο Παναιτωλικός βρήκε τη στιγμή που έψαχνε και με το πλασέ του Μοράρ έκανε το 1-0. Ο ΟΦΗ λίγο έλειψε να ισοφαρίσει πριν από το ημίχρονο με τον Βουό, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Κυριακίδη, τον απέφυγε και έπεσε στον αγωνιστικό χώρο ζητώντας πέναλτι. Ο διαιτητής Γρατσάνης, όμως, του έδειξε κίτρινη κάρτα για θέατρο. Ενα λεπτό αργότερα, ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος αποβλήθηκε για διαμαρτυρίες.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι (47΄) έχασαν μεγάλη ευκαιρία με το διαγώνιο σουτ του Τσοκάνη, το οποίο πέρασε άουτ. Eντεκα λεπτά αργότερα, έκαναν το 2-0 με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Μοράρ. Στα επόμενα λεπτά, ο ΟΦΗ δημιούργησε ευκαιρίες και πάτησε την περιοχή του Κυριακίδη. Στο 77΄, έχασε διπλή ευκαιρία με τον Ποτουρίδη και τον Ντίνα. Ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού κράτησε το «μηδέν» και τις δύο φορές. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Αραβίδης με εξαιρετική κεφαλιά θέλησε να μειώσει, αλλά ο Κυριακίδης για μία ακόμη φορά έδιωξε εντυπωσιακά. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 2-1 με το αυτογκόλ του Ερικσον. Ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε 13 κίτρινες κάρτες, όμως σε δύο περιπτώσεις θα μπορούσε να δείξει και την κόκκινη κάρτα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μιχάι, Αργους, Τσοκάνης, Μανά (80΄ Ρότσα), Ντίας, Μπαρμπόσα (66΄ Λιάβας), Ερκσον, Μάζουρεκ (85’ Χαντάκιας), Μοράρ.

ΟΦΗ: Στρέζος, Αργυρόπουλος (28΄ Παπαστεργιανός), Μπολάκης, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Μεγιάδο, Κυριακίδης, Πλατέλλας (61΄ Ντίνας), Κουτσιανικούλης (74΄ Αραβίδης), Νέιρα, Βουό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή