Το 2020 θα είναι έτοιμο το γήπεδο της ΑΕΚ

Το 2020 θα είναι έτοιμο το γήπεδο της ΑΕΚ

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέσα στο 2020 θα είναι έτοιμο το γήπεδο της ΑΕΚ, όπως ανέφερε ο project manager του έργου Δημήτρης Ανδριόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Ανδριόπουλος μίλησε κυρίως για την προοπτική κατασκευής νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ ή την ανακατασκευή του υπάρχοντος και, σχολιάζοντας τις γραφειοκρατικές δυσκολίες που ενδέχεται να προκύψουν στην κατασκευή ενός γηπέδου, αναφέρθηκε και στο γήπεδο της Ενωσης.

Τα έργα άλλωστε συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, ένα μεγάλο μέρος των κερκίδων έχει ήδη πάρει μορφή και το όνειρο των φίλων της ΑΕΚ αρχίζει να παίρνει «σάρκα και οστά».

Κάθε μέρα, εκατοντάδες φίλοι της Ενωσης μαζεύονται στη Νέα Φιλαδέλφεια προκειμένου να παρακολουθήσουν την πορεία των εργασιών, περιμένοντας με ανυπομονησία την ολοκλήρωση της «Αγια-Σοφιάς».

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε πως δεν έχει υπάρξει καμία συζήτηση μέχρι στιγμής για την ανανέωση του συμβολαίου του Τάσου Μπακασέτα, ωστόσο εκτιμάται ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα θα υπάρξει η έναρξη των συζητήσεων, καθώς το συμβόλαιο του διεθνούς μεσοεπιθετικού ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2019.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή