Nations League: Δεσπόζει η αναμέτρηση της Αγγλίας με την Ισπανία στο Γουέμπλεϊ

Nations League: Δεσπόζει η αναμέτρηση της Αγγλίας με την Ισπανία στο Γουέμπλεϊ

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η σημερινή τρίτη ημέρα της πρώτης αγωνιστικής του Nations League, σε σχέση τουλάχιστον με τη μάλλον άοσμη και άγευστη πρεμιέρα της Πέμπτης και το άνοστο 0-0 της Γερμανίας με τη Γαλλία. Ειδικά η μάχη της Αγγλίας με την ανανεωμένη Ισπανία στο Γουέμπλεϊ αναμένεται πλούσια σε συγκινήσεις. «Ζουμερές» προβλέπονται και οι μάχες της Βόρειας Ιρλανδίας με τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, αλλά και της Ελβετίας με το αουτσάιντερ της Α΄ Κατηγορίας Ισλανδία. Στο Λονδίνο πρόκειται για την επίσημη πρεμιέρα του Λουίς Ενρίκε στον ισπανικό πάγκο, και απέναντι στη σκληροτράχηλη Αγγλία ακόμη και η ισοπαλία δεν θα αποτελεί αποτυχία. Χωρίς Στέρλινγκ και Λαλάνα λόγω τραυματισμού, οι Αγγλοι θα αντιμετωπίσουν τη νέα Ισπανία ελπίζοντας να χτίσουν πάνω στην τέταρτη θέση του πρόσφατου Μουντιάλ. Οι Ιβηρες αναμένεται να έχουν επιθετική τριπλέτα με Ισκο, Μοράτα και Μάρκος Ασένσιο.

Αντιθέτως, οι παίκτες της Γερμανίας και της Γαλλίας φάνηκε να κάνουν… αγγαρεία στον μεταξύ τους αγώνα που η UEFA ήθελε ως κράχτη για τη νέα διοργάνωσή της. Το 0-0 φαντάζει κολακευτικό, καθώς, εάν υπήρχε και σκορ με… μείον, θα ήταν πιο δίκαιο, αν και τα «πάντσερ» πραγματοποίησαν ένα εκπληκτικό τελευταίο 25λεπτο.

Τα απόνερα της συνάντησης του Γκουντογκάν με τον Ταγίπ Ερντογάν πριν από μερικούς μήνες, όμως, έφτασαν μέχρι την εξέδρα, όπου ο Γερμανός διεθνής με τουρκικές ρίζες αποδοκιμάστηκε από μεγάλη μερίδα φιλάθλων, τη στιγμή που ήταν έτοιμος να περάσει ως αλλαγή στο τερέν στο 66ο λεπτό.

Περισσότερο ενδιαφέρον είχαν προχθές η εκτός έδρας νίκη της Ουκρανίας επί της Τσεχίας με 2-1 και αυτή της Βουλγαρίας στη Λιουμπλιάνα επί της Σλοβενίας με το ίδιο σκορ, αλλά και η επιβλητική παρουσία της Ουαλλίας, που συνέτριψε την Ιρλανδία με 4-1 με λάμψη από Γκάρεθ Μπέιλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή