Λιβάγια και Λόπες χάνουν τους πρώτους τέσσερις αγώνες των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ

Λιβάγια και Λόπες χάνουν τους πρώτους τέσσερις αγώνες των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς τους Μάρκο Λιβάγια και Ελντερ Λόπες για τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του Τσάμπιονς Λιγκ θα παραταχθεί η ΑΕΚ, καθώς οι ποδοσφαιριστές της Ενωσης τιμωρήθηκαν από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία για τις αποβολές τους στον αγώνα με τη Βίντι.

Η ΑΕΚ γνώριζε πως θα υπάρξει τιμωρία, περιμένει το σκεπτικό της απόφασης και θα κινηθεί αναλόγως, ωστόσο σε τέτοιες περιπτώσεις η UEFA έχει δείξει αμείλικτη, καθώς η ποινή έχει και παραδειγματικό χαρακτήρα. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης καλείται να αντιμετωπίσει τέσσερις μεγάλους ευρωπαϊκούς αγώνες με Αγιαξ εκτός έδρας, Μπενφίκα εντός και Μπάγερν Μονάχου εντός και εκτός έδρας χωρίς τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της ομάδας που είναι ο Μάρκο Λιβάγια και τον Ελντερ Λόπες που σε πολλές περιπτώσεις «λύνει» τα χέρια των προπονητών του, δεδομένου ότι μπορεί να προσφέρει σε περισσότερες από μία θέσεις.

Η Ενωση ξεκινάει την προετοιμασία της για το «καυτό» αγωνιστικό 20ήμερο που έρχεται με τις απουσίες των διεθνών ποδοσφαιριστών που επιστρέφουν την Τετάρτη στα Σπάτα και ετοιμάζεται για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Πανιώνιο, πριν ταξιδέψει στο Αμστερνταμ την επόμενη Δευτέρα, για την πρώτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην Ολλανδία, η Ενωση θα έχει τη συμπαράσταση τουλάχιστον 2.000 φίλων της που αναμένεται να ταξιδέψουν από την Ελλάδα αλλά και αρκετές ευρωπαϊκές πόλεις προκειμένου να δουν από κοντά την επιστροφή της Ενωσης στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μετά 12 χρόνια.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα κριθεί και ο ακριβής χρόνος επιστροφής του Λούκας Μπογέ στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής έχει αρχίσει να προπονείται ατομικά και εκτιμάται ότι στην εβδομάδα του αγώνα με τον Αγιαξ θα είναι σε θέση να βοηθήσει την Ενωση. Ο Μπογέ ακολούθησε πρόγραμμα συντηρητικής αγωγής στο πρόβλημα που έχει στους κοιλιακούς προσαγωγούς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή