Με δύο ντέρμπι αρχίζει το πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ

Με δύο ντέρμπι αρχίζει το πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την ευχή να διεξαχθεί ένα ανταγωνιστικό και χωρίς προβλήματα πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε χθες η κλήρωση της Λίγκας του βόλεϊ (Α1 ανδρών). Αυτή την αγωνιστική χρονιά το πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί με 11 ομάδες.

Η κληρωτίδα για την πρώτη αγωνιστική ήθελε ντέρμπι… ονομάτων. Στις 13 Οκτωβρίου, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον ανανεωμένο Παναθηναϊκό και ο Ολυμπιακός την ΑΕΚ, η οποία επέστρεψε στα «σαλόνια» του ελληνικού ανδρικού βόλεϊ με στόχο να παραμείνει σε αυτά. Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, ο Φοίνικας Σύρου θα παίξει με τον Ηρακλή Χαλκίδας, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, η Κηφισιά με την Κομοτηνή και ο Παμβοχαϊκός θα έχει ρεπό. Στη δεύτερη αγωνιστική (20/10) θα βρεθούν αντιμέτωποι οι «αιώνιοι» αντίπαλοι, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, ενώ οι δύο κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος της Α1, ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ, θα συναντηθούν στη Θεσσαλονίκη στις 15 Δεκεμβρίου (10η αγωνιστική). Η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της διοργάνωσης (22η) έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 30 Μαρτίου.

«Θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Το ότι αυτή την αγωνιστική περίοδο θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα 11 ομάδες και θα πέσουν κατηγορία οι δύο από αυτές, το κάνει ιδιαίτερα δύσκολο. Εάν εξαιρέσουμε τις δύο τρεις ομάδες που έχουν ξεφύγει, για τις υπόλοιπες θα είναι ένα πρωτάθλημα πολύ… επικίνδυνο. Κάθε αγωνιστική θα κρύβει εκπλήξεις», δήλωσε ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης, ο οποίος βραβεύτηκε και ως ο καλύτερος προπονητής. Στο μεταξύ, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ανακοίνωσε την απόκτηση του Καναδού ακραίου Ράλεϊ Φρίσεν. Στην ενεργό δράση θα επιστρέψει ο Χρήστος Κιόσσης (Ηρακλής Χαλκίδας).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή