H Σερένα Γουίλιαμς απαντά για το επεισόδιο με τον διαιτητή στον τελικό του US Open (βίντεο)

H Σερένα Γουίλιαμς απαντά για το επεισόδιο με τον διαιτητή στον τελικό του US Open (βίντεο)

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνέχεια στη διαμάχη της με τον διαιτητή, Κάρλος Ράμος, φαίνεται ότι δίνει η Σερένα Γουίλιαμς,  στην πρώτη της συνέντευξη μετά το επεισόδιο στον τελικό του US Open.

Υπενθυμίζεται, ότι η Αμερικανίδα τενίστρια εξοργίστηκε με τον Πορτογάλο διαιτητή, ο οποίος την τιμώρησε, θεωρώντας ότι δέχτηκε υποδείξεις από τον προπονητή της κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η διάσημη τενίστρια, σε συνέντευξή της στο αυστραλιανό τηλεοπτικό πρόγραμμα «The Sunday Project» το οποίο θα μεταδοθεί την άλλη Κυριακή, κατηγορεί τον διαιτητή για σεξισμό και επιμένει πως δεν δέχθηκε εντολές από τον προπονητή της, Πάτρικ Μουράτογλου.

«Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω … Αν είσαι γυναίκα, μπορείς να κάνεις μόνο το μισό από αυτό που κάνουν οι άνδρες …», δήλωσε η Σερένα Γουίλιαμς μεταξύ άλλων.

Στο τρέιλερ της εκπομπής που προβάλλεται ωστόσο, δεν είναι ξεκάθαρη η απάντηση της διάσημης τενίστριας  στο ερώτημα σχετικά με το αν μετάνιωσε για το ξέσπασμά της κατά του διαιτητή, καθώς το βίντεο σταματά ακριβώς λίγο πριν από την απάντηση της Σερένα Γουίλιαμς.

Πηγή βίντεο: dailymail.com 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή