Σούπερ Λίγκ: Σκαρφάλωσε στο «ρετιρέ» ο Αρης

Σούπερ Λίγκ: Σκαρφάλωσε στο «ρετιρέ» ο Αρης

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ο Αρης βρίσκεται από χθες στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας, καθώς κέρδισε τον Λεβαδειακό με 2-0 και έπιασε στους εννέα βαθμούς τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήλεγχε το παιχνίδι από νωρίς, ψάχνοντας τον τρόπο να επιτεθεί από τον άξονα. Στο 21΄, ο Σαβαντογκό του Λεβαδειακού ανέτρεψε τον Ματέο Γκαρσία μέσα στη μεγάλη περιοχή των φιλοξενουμένων και ο διαιτητής Γιώργος Τάσης υπέδειξε πέναλτι. Ο Γιουνές εκτέλεσε α λα «Πανένκα» και έκανε το 1-0 για τους «κίτρινους».

Ο Αρης πίεζε και για δεύτερο γκολ, όμως ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που λίγο έλειψε να ισοφαρίσει στο 41΄ με το μακρινό σουτ του Μπάσα, το οποίο σταμάτησε στο δοκάρι του Κουέστα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αρης (52΄) έχασε καλή ευκαιρία με το γύρισμα του Ντιγκινί να μην το προλαβαίνει ο Γιουνές. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Μενέντεθ εκτέλεσε φάουλ, ο Επασί με ένα άγγιγμα στην μπάλα, την έστειλε στο δοκάρι του, όμως ο Ματέο Γκαρσία πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε προ κενής εστίας για το 2-0. Στο 64΄, ο Αρης είχε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 3-0, καθώς η κεφαλιά του Γιουνές σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στην αντεπίθεση, ο Λεβαδειακός κέρδισε πέναλτι με την αυστηρή υπόδειξη του Τάση, αλλά ο Κουέστα απέκρουσε την κακή εκτέλεση του Μαρκόβσκι.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Τζανακάκης, Βέλεθ, Δεληζήσης, Μενέντεθ, Ματίγια (75΄ Σιώπης), Μπάσα, Ματέο, Γκάμα (68΄ Κολάσο), Ντιγκινί (84΄ Παυλίδης), Γιουνές.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Επασί, Φαβάρο, Σουλαϊμόν, Νανγκίς (75΄ Μανγκά), Μαρκόφσκι, Ζησόπουλος, Τσαμπούρης, Ντιόγκο (53΄ Χατζηλάμπρος), Σαβαντογκό, Μητρόπουλος (85΄ Ιωαννίδης), Ντα Σίλβα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή