Ντέρμπι ΠΑΟΚ – Αρη στο Κύπελλο Ελλάδος

Ντέρμπι ΠΑΟΚ – Αρη στο Κύπελλο Ελλάδος

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Nτέρμπι ΠΑΟΚ – Αρη έβγαλε η κλήρωση των ομίλων του Κυπέλλου. Πρόκειται για τη φάση στην οποία εισέρχονται οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας και κληρώνονται σε ομίλους των τεσσάρων ομάδων με τις ομάδες που προκρίθηκαν από τους προηγούμενους ομίλους στους οποίους συμμετείχαν αρχικά ερασιτεχνικά σωματεία και εν συνεχεία οι ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ.

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα (25-27 Σεπτεμβρίου) στο γήπεδο της Τούμπας. Το πρόγραμμα θα καθοριστεί κατόπιν συνεννόησης με το συνδρομητικό κανάλι που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης. Στον ίδιο όμιλο κληρώθηκαν ο Εργοτέλης και ο Αήττητος Σπάτων. Ο Ολυμπιακός έχει στον όμιλό του τους Λεβαδειακό, Παναχαϊκή και Αρη Αβάτου, ο Παναθηναϊκός ως αδύναμος, βρίσκεται στον 3ο όμιλο με Παναιτωλικό, Κισσαμικό και Ιεράπετρα, ενώ η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει Λαμία, Απόλλωνα Λάρισας και Βόλο στο 2ο γκρουπ. Σε ό,τι αφορά τον τρόπο διεξαγωγής, στη φάση των ομίλων θα γίνουν συνολικά τρεις αγώνες ανά όμιλο. Στην 1η αγωνιστική (25-27 Σεπτεμβρίου) παίζει ο 1ος με τον δεύτερο του ομίλου (πρώτα αναφέρεται ο γηπεδούχος) και ο 3ος με τον 4ο.

Στη 2η αγωνιστική (30-31 Οκτωβρίου) ο 3ος με τον 1ο και ο 2ος με τον 4ο, ενώ στην 3η αγωνιστική (4-6 Δεκεμβρίου) αναμετρούνται ο 3ος με τον 2ο και ο 4ος με τον 1ο. Οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο περνούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 18 Μαΐου στο ΟΑΚΑ, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της επιτροπής κυπέλλου Μάνος Γαβριηλίδης.

Οι όμιλοι έχουν ως εξής: 1ος όμιλος: Aτρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλής, Θύελλα Καμαρίου. 2ος όμιλος: ΑΕΚ, Λαμία, Απόλλων Λάρισας, Βόλος. 3ος όμιλος: Παναιτωλικός, Παναθηναϊκός: Κισσαμικός, Ιεράπετρα. 4ος όμιλος: ΠΑΟΚ, Αρης, Εργοτέλης, Αήττητος Σπάτων. 5ος όμιλος: Ολυμπιακός, Λεβαδειακός, Παναχαϊκή, Αρης Αβάτου. 6ος όμιλος: Αστέρας Τρίπολης, Απόλλων Σμύρνης, Τρίκαλα, Απόλλων Παραλιμνίου. 7ος όμιλος: Ξάνθη, ΟΦΗ, Κασσιόπη, Νίκη Βόλου. 8ος όμιλος: Πανιώνιος, Λάρισα, Απόλλων Πόντου, Ηρόδοτος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή