Μαρτίνς: Ολα είναι δυνατά στο ποδόσφαιρο

Μαρτίνς: Ολα είναι δυνατά στο ποδόσφαιρο

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον μονόδρομο της νίκης θα επιχειρήσει να πορευθεί ο Ολυμπιακός στον αποψινό αγώνα με την Μπέτις στο γεμάτο Καραϊσκάκη (θα βρίσκονται και 1.000 Ισπανοί φίλαθλοι), στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ (22.00). Το ξεκαθάρισε ο Πέδρο Μαρτίνς κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε χθες: «Η Μπέτις είναι μια πολύ καλή ομάδα, με μεγάλη ποιότητα. Εχει παίκτες που φεύγουν πολύ γρήγορα στην αντεπίθεση. Θα πρέπει να παίξουμε για τη νίκη. Είναι σημαντικό ποια ομάδα θα έχει τον έλεγχο. Πιστεύω ότι θα υπάρχει ισορροπία. Θα είναι ματς υψηλής ποιότητας».

Ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να αλλάξει το σύστημα που θα αγωνιστεί η ομάδα του (4-2-3-1) επειδή η Μπέτις θα παραταχθεί με τρεις στόπερ. Διευκρίνισε επίσης ότι θα προχωρήσει σε λίγες αλλαγές στην ενδεκάδα. Πιθανότατα οι Μεριά και Νάτχο θα αντικαταστήσουν τους Μιράντα, Μπουχαλάκη. Στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν οι Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί (ταλαιπωρείται από ίωση και αν δεν συνέλθει, τότε τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας θα πάρει ο Τοροσίδης), Μεριά, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Καμαρά, Νάτχο, Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης, Ποντένσε και Γκερέρο. Θέση, πάντως, διεκδικούν και οι Χασάν, Φετφταζίδης.

Αναφορικά με τους στόχους του Ολυμπιακού στη διοργάνωση, ο Μαρτίνς δεν δίστασε να κοιτάξει μακριά: «Δεν είμαστε φαβορί, υπάρχουν πολλές πιο δυνατές ομάδες. Πρώτα θα πρέπει να περάσουμε το εμπόδιο του ομίλου και μετά θα συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε. Θα σας θυμίσω ότι η Ελλάδα στην Πορτογαλία πήρε το Ευρωπαϊκό. Κανείς δεν το πίστευε. Ολα είναι δυνατά στο ποδόσφαιρο».

Με σεβασμό για τον Ολυμπιακό μίλησε ο προπονητής της Μπετίς, Κίκε Σετιέν, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου της ισπανική ομάδας στο φαληρικό γήπεδο. Μάλιστα, υποστήριξε πως η αγωνιστική φιλοσοφία των «ερυθρόλευκων» μοιάζει με εκείνη της Μπαρτσελόνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή