To ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ δεσπόζει στην 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας

To ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ δεσπόζει στην 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας

2' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο εντυπωσιακός στην επιστροφή του στη Σούπερ Λίγκα Αρης, που μετράει μόνο νίκες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, δοκιμάζεται απόψε στους «Ζωσιμάδες» από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει επικρατήσει της Λαμίας εκτός έδρας και της ΑΕΛ και του Λεβαδειακού εντός. Και τώρα καλείται να αντιμετωπίσει ένα σύνολο το οποίο είναι ικανό να βάλει υψηλά έως και ανυπέρβλητα εμπόδια στον δρόμο του. Να σημειωθεί πως εξαιτίας εργασιών στους «Ζωσιμάδες», η ομάδα της Ηπείρου υποχρεώθηκε να δώσει εκτός έδρας τους πρώτους τρεις αγώνες της στο πρωτάθλημα, όπου ηττήθηκε από την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, ενώ επικράτησε του Απόλλωνα με 2-1 στη Ριζούπολη το περασμένο Σάββατο.

Σήμερα διεξάγονται άλλοι δύο αγώνες. Αρχικώς, στην Τρίπολη ο Αστέρας θα αναζητήσει τους πρώτους βαθμούς στην περίοδο κόντρα στον Απόλλωνα. Είχαν προηγηθεί οι ήττες από τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Εν συνεχεία ο Ατρόμητος θα παίξει στο Περιστέρι με την ΑΕΛ.

Οι τρεις εκπρόσωποι του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη θα αγωνιστούν την Κυριακή και τη Δευτέρα. Αύριο βράδυ, η Τούμπα θα φιλοξενήσει το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ. Θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθούν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες στο πρωτάθλημα (καθώς είχε μεσολαβήσει ο τελικός του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ), μετά το πολυσυζητημένο ντέρμπι της περυσινής περιόδου το οποίο διεκόπη.

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί τη Δευτέρα στη Νέα Σμύρνη με αντίπαλο τον Πανιώνιο που έχει συγκομιδή μόλις ένα βαθμό. Η ομάδα του Μαρτίνς φιλοδοξεί να πορευθεί για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική στον μονόδρομο της νίκης και αναλόγως με το αποτέλεσμα στην Τούμπα, να αυξήσει τη διαφορά από κάποιον εκ των βασικών αντιπάλων του στον δρόμο προς τον τίτλο.

Ο «νεανικός» Παναθηναϊκός του Γιώργου Δώνη θα παίξει αύριο με τον Λεβαδειακό στο Ολυμπιακό Στάδιο. Κατάφερε άμεσα να «σβήσει» την ποινή των -6 βαθμών, χάρη στις νίκες του επί της Ξάνθης και της Λαμίας, αλλά και να βρεθεί με θετικό πρόσημο μετά το «διπλό» της περασμένης αγωνιστικής στον θεσσαλικό κάμπο, όπου επικράτησε της ΑΕΛ με 3-1. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η αυριανή συνάντηση στα «Πηγάδια» της Ξάνθης με τον ΟΦΗ, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη. Τη Δευτέρα θα αγωνιστούν ακόμη ο Παναιτωλικός με τη Λαμία στο Αγρίνιο.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής: 18.15 Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων Σμύρνης, 19.00 Ατρόμητος – ΑΕΛ, 20.30 ΠΑΣ Γιάννινα – Αρης. Την Κυριακή: 16.00 Ξάνθη – ΟΦΗ, 19.00 Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός, 20.30 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ. Τη Δευτέρα: 19.00 Παναιτωλικός – Λαμία, 19.30 Πανιώνιος – Ολυμπιακός.

Η βαθμολογία: 1. Ολυμπιακός 9, 2. ΑΕΚ 9, 3 Αρης 9, 4. ΠΑΟΚ 7, 5. Ατρόμητος 7, 6. Παναιτωλικός 4, 7. Παναθηναϊκός 3, 8. Λεβαδειακός 3, 9. ΑΕΛ 3, 10. ΠΑΣ Γιάννινα 3, 11. Ξάνθη 2, 12. ΟΦΗ 1, 13. Πανιώνιος 1, 14. Απόλλων Σμύρνης 0, 15. Αστέρας Τρίπολης 0, 16. Λαμία 0.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή