Ο Παναθηναϊκός κερδίζει βαθμούς και τον κόσμο του κόντρα σε όλα τα προγνωστικά

Ο Παναθηναϊκός κερδίζει βαθμούς και τον κόσμο του κόντρα σε όλα τα προγνωστικά

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ετοιμοι να σπάσουν όλα τα κοντέρ μοιάζουν οι «μπέμπηδες» του Δώνη! Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, ο Παναθηναϊκός του μέσου όρου ηλικίας των 23,5 ετών έχει το απόλυτο 4×4 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αλλά λόγω του -6 δεν απολαμβάνει την κορυφή της βαθμολογίας.

Τέτοιο ξεκίνημα είχε να κάνει από το νταμπλ του 2009-10 όταν μέτρησε έξι σερί νίκες, με τη διαφορά ότι εκείνο το ρόστερ ήταν πανάκριβο, ενώ το τωρινό στηρίζεται κυρίως σε άγουρα μα τόσο ταλαντούχα και ενθουσιώδη παιδιά από τα τμήματα υποδομής του.

Οι «πράσινοι» έχουν την καλύτερη επίθεση με 10 γκολ σε 4 αγωνιστικές, όταν πέρυσι έκλεισαν τον α΄ γύρο με μόλις 11 γκολ ενεργητικό! Μετρούν επτά διαφορετικούς σκόρερ, με έξι γκολ να έχουν έλθει από τους «πιτσιρικάδες» και τρία από τον Γιόχανσον, σε ισάριθμες τελικές προσπάθειες! Ταυτόχρονα, έχουν μαζί με τον Ολυμπιακό την καλύτερη διαφορά τερμάτων (+8) και παρότι ξεκίνησαν με -6 β., βρίσκονται ήδη στην πρώτη εξάδα.

Παρά την αρχική δυσπιστία, το εκρηκτικό ξεκίνημα έφερε την Κυριακή πολύ κόσμο στο ΟΑΚΑ και αυτό σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ ήταν το σημαντικότερο μήνυμα: «Ηταν το μεγαλύτερο κέρδος για τον Παναθηναϊκό, περισσότερο και από τη νίκη, τους τρεις βαθμούς ή την εικόνα της ομάδας. Χιλιάδες κόσμου, οικογένειες, άνθρωποι όλων των ηλικιών υποστήριξαν τους ποδοσφαιριστές με τον ενδεδειγμένο τρόπο και βοήθησαν να φτάσει η ομάδα σε ακόμα μία νίκη. Η οικογένεια του Παναθηναϊκού ενωμένη αποκτά τεράστια δυναμική και ουδείς περισσεύει.

Τα μηνύματα φανερώνουν ότι και στον επερχόμενο εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο κόσμος θα βρεθεί στο πλευρό της ομάδας. Σας καλούμε όλους κοντά μας».

Η ΠΑΕ εξασφάλισε 1.600 εισιτήρια των 15 ευρώ για το ματς της 6ης αγωνιστικής με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

• Εκτός προπονήσεων για μία εβδομάδα θα μείνει ο Κάτσε («γύρισε» το πόδι του) και δεν υπολογίζεται για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον ΠΑΣ. Οι Τζανδάρης και Αποστολάκης έκαναν ξανά ατομικό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή