«Εξαφανίστηκαν» τα 3.500 εισιτήρια της ΑΕΚ για Μόναχο

«Εξαφανίστηκαν» τα 3.500 εισιτήρια της ΑΕΚ για Μόναχο

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μόλις 90 λεπτά χρειάστηκαν οι φίλοι της Ενωσης για να εξαντλήσουν τα 3.500 εισιτήρια που πήρε η ΠΑΕ ΑΕΚ, για τον αγώνα της 7ης Νοεμβρίου με την Μπάγερν στο Μόναχο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ. Η «δίψα» των φίλων της Ενωσης να παρακολουθήσουν αγώνες της ομάδας τους για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης παραμένει, ενώ τις επόμενες μέρες θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τους προσεχείς αγώνες με Μπενφίκα και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι παίκτες της ΑΕΚ είχαν χθες ρεπό, λόγω της αναβολής του αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία και από σήμερα ξεκινούν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον ΟΦΗ το Σάββατο στο Ηράκλειο. Με τα τωρινά δεδομένα, φαίνεται πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στη βασική σύνθεση, τόσο για λόγους τακτικής όσο και για λόγους ξεκούρασης κάποιων ποδοσφαιριστών που έχουν επιβαρυνθεί αρκετά από τους συνεχόμενους αγώνες. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να υπάρξουν αλλαγές θέσεων σε κάποιους ποδοσφαιριστές, ούτως ώστε να καταφέρει ο Μαρίνος Ουζουνίδης να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες αγώνα, σε ένα γήπεδο που αναμένεται ιδιαιτέρως εχθρικό. Με τα τωρινά δεδομένα, η Ενωση δεν θα έχει οργανωμένη παρουσία οπαδών της στο Ηράκλειο, καθώς παρά την αρχική συμφωνία μεταξύ των ΠΑΕ ΟΦΗ και ΑΕΚ, η Αστυνομία βασισμένη σε «προκλητικά μηνύματα και δηλώσεις» δεν εγγυάται την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή