Οι αριθμοί επιβραβεύουν τον Παναθηναϊκό

Οι αριθμοί επιβραβεύουν τον Παναθηναϊκό

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην πρώτη θέση αρκετών κατηγοριών της στατιστικής βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, με τη δύναμη των αριθμών να δίνει πιο καθαρή εικόνα για τα «θαύματα» των «μπέμπηδων» του Δώνη. Οι «πράσινοι» κυριαρχούν στις περισσότερες κατηγορίες, με χαρακτηριστικό ότι εάν δεν είχαν την ποινή των -6 β., θα ήταν πρώτοι με καλύτερη διαφορά τερμάτων (10-2) σε σχέση με τον Ολυμπιακό (9-1) και τον ΠΑΟΚ (7-1) που έχουν και αυτοί το απόλυτο 4Χ4 στο ξεκίνημα της σεζόν. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει την καλύτερη επίθεση με 10 γκολ, εκ των οποίων τα 6 τα έχουν σημειώσει παίκτες ηλικίας μικρότερης των 21 ετών, γεγονός πρωτοφανές για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Εχουν σκοράρει έως τώρα επτά διαφορετικοί παίκτες του, με τον Γιόχανσον να είναι στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ και της αποτελεσματικότητας, με 3 γκολ σε ισάριθμες τελικές προσπάθειες! Μετρούν τις περισσότερες ασίστ (6), με τον Χατζηγιοβάννη να είναι πρώτος με τρεις. Είναι επίσης πρώτοι στην αποτελεσματικότητα με 10 γκολ σε 37 τελικές προσπάθειες, ενώ μαζί με τον Αρη είναι δεύτεροι στα κλεψίματα (90), πίσω από την Ξάνθη.

• Με έκπτωση 2 ευρώ για όσους τα προμηθευτούν μέσω Διαδικτύου, κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΣ. Κοστίζουν από 8 (10 από τα εκδοτήρια) μέχρι 58 (60) ευρώ και αναμένεται να πωληθούν περισσότερα από 20.000, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος των οπαδών της ομάδας.

• Με τη φράση «λίγο έμεινε…» ο Ομρι Αλτμαν προανήγγειλε με ανάρτησή του την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, σχεδόν επτά μήνες μετά την εγχείρηση που έκανε.

• Την καταβολή μιας προκαταβολής και τον διακανονισμό του υπόλοιπου ποσού της τελευταίας δόσης (700.000 ευρώ) για τη μεταγραφή του Μπεργκ, διαπραγματεύεται η Αλ Αϊν με τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» έχουν ανάγκη ρευστότητας για να καλύψουν τις αυξημένες υποχρεώσεις τους για τον Οκτώβριο, που αγγίζουν τα 4 εκατ. ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή