«Αλλος» Ολυμπιακός κόντρα σε Λεβαδειακό

«Αλλος» Ολυμπιακός κόντρα σε Λεβαδειακό

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αλλη ομάδα σκοπεύει να παρατάξει ο Πέδρο Μαρτίνς στον αποψινό αγώνα με τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη (ώρα έναρξης 21.30), για την 1η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας. Μετά το τέλος της χθεσινής πρωινής προπόνησης στο αθλητικό κέντρο στου Ρέντη, ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι βρίσκονται ανάμεσα στις βασικές του επιλογές σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ.

Πρόκειται για τους Γιαννιώτη, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Βούκοβιτς, Τοροσίδη, Τσιμίκα, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Φορτούνη, Χριστοδουλόπουλο, Φετφατζίδη, Γκερέρο και Ποντένσε, τους περισσότερους εκ των οποίων προορίζει για την ενδεκάδα του κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο φαληρικό γήπεδο, της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η FIFA στο ντέρμπι

Να σημειωθεί πως την Κυριακή θα είναι στο Καραϊσκάκη και αντιπροσωπεία της FIFA, όπως είχε συμβεί και στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής στην Τούμπα, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ.

Κόντρα στον Λεβαδειακό αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους με την ερυθρόλευκη φανέλα τόσο ο Γκιγιέρμε όσο και ο Ναουέλ. Επίσης, στην αποστολή είναι και ο Γιάγια Τουρέ, ο οποίος πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή. Επειτα από καιρό, στη 18άδα είναι ο Θανάσης Ανδρούτσος και ο Δημήτρης Νικολάου. Οι δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας νέων που υποχρεωτικά βρίσκονται στη 18άδα στους αγώνες του Κυπέλλου είναι δύο μέσοι, ο Ξενιτίδης και ο Φέκκας. Στην αποστολή είναι ακόμη οι: Χουτεσιώτης, Σα, Κούτρης, Μιράντα, Μασούρας, Σισέ, Νικολάου, Νάτχο, Ανδρούτσος, Γκιγιέρμε, Ναουέλ, Βρουσάι, Τουρέ, Ξενιτίδης, Φέκκας, Πάρντο, Χασάν και Μάνος.

Στο άλλο ματς του 5ου ομίλου θα βρεθούν αντιμέτωποι ο Αρης Αβάτου (μετέχει στη Γ΄ Εθνική) με την Παναχαϊκή. Η σέντρα στο γήπεδο της Ξάνθης θα γίνει στις 16.30. Στην προηγούμενη φάση της διοργάνωσης, η άγνωστη στο ποδοσφαιρικό κοινό της χώρας, ομάδα της Θράκης, είχε αποκλείσει τον Πλατανιά παρουσία 3.000 οπαδών της! Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αρης Αβάτου κάλεσε τους οπαδούς να παρακολουθήσουν από κοντά και το ματς με την Παναχαϊκή: «Μαζί ξεκινήσαμε το ταξίδι αυτό και θα είμαστε συνεπιβάτες μέχρι το τέλος του. Οι θέσεις σας αναμένουν την παρουσία σας για να ξεκινήσουμε ακόμη μία γιορτή όπως μόνο οι Ξανθιώτες και Ξανθιώτισσες ξέρουν να πραγματοποιούν».

Στις 16.30 θα αρχίσει στην Κρήτη και ο αγώνας του Ηροδότου με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, για τον 8ο όμιλο. Το άλλο ματς ανάμεσα στον Πανιώνιο και στην ΑΕΛ θα γίνει την άλλη Τετάρτη (ώρα έναρξης 17.30).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή