Με πολλές αλλαγές στο Αγρίνιο ο ΠΑΟ

Με πολλές αλλαγές στο Αγρίνιο ο ΠΑΟ

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με σπασμένα τα φρένα συνεχίζει ο Παναθηναϊκός να ξαφνιάζει φίλους και αντιπάλους, όντας πλέον η μόνη ομάδα μαζί με τον ΠΑΟΚ με το απόλυτο 5×5 στο πρωτάθλημα. Συμπτωματικά, είναι οι δύο ομάδες που ξεκίνησαν έχοντας βαθμολογική ποινή (-6 οι «πράσινοι», -2 οι Θεσσαλονικείς), κάτι που τους στερεί το απόλυτο των 15 βαθμών που έχουν κερδίσει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Αν το είχαν, θα ήταν χέρι χέρι στην κορυφή, με τον Παναθηναϊκό να έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων.

Με δεδομένο ότι το -6 έχει αφήσει την ομάδα του Δώνη στην 6η θέση της βαθμολογίας κι ας έχει μόνο νίκες, ο δρόμος για μια σημαντική επιτυχία μοιάζει πιο βατός μέσα από το Κύπελλο. Το σημερινό (17.30, Cosmotesports) παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο είναι το πρώτο των «πρασίνων» στη φετινή διοργάνωση, αλλά ακριβώς επειδή είναι ματς ομίλου όπου είναι ξεκάθαρα τα φαβορί (Κισσαμικός και Ιεράπετρα οι άλλες δύο ομάδες), ο Δώνης έκρινε ότι έχει την πολυτέλεια να ξεκουράσει αρκετούς από τους θεωρούμενους βασικούς του.

Από τους παίκτες που ξεκίνησαν στην ενδεκάδα στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα, επτά (Διούδης, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Κουλιμπαλί, Ινσούα, Κουρμπέλης και Μπουζούκης) έμειναν στην Αθήνα για να ξεκουραστούν, ενώ δεν υπολογίζονται και οι τραυματίες Κάτσε, Γιόχανσον και Μουνιέ. Η ενδεκάδα στο σημερινό παιχνίδι θα είναι ακόμα πιο νεανική, με τον Δώνη να επιλέγει για την αποστολή τους Κότσαρη, Ξενόπουλο, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδη, Αποστολάκη, Θεοχάρη, Παντελάκη, Πούγγουρα, Στάικο, Δώνη, Χατζηγιοβάνη, Τζανδάρη, Κουντουριώτη, Μακέντα, Εμμανουηλίδη, Βέργο, Σέχου και Καμπετσή. Ελληνες, δηλαδή, με μόνο ξένο τον Μακέντα.

Οι νίκες δημιουργούν κλίμα συσπείρωσης, με χαρακτηριστική την αναφορά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου κατά τον αγιασμό του Ερασιτέχνη: «Πέντε στα πέντε, όλοι πανηγυρίζουμε. Μην τους ματιάσουμε. Αφήστε τα παιδιά να παίξουν, να χαρούμε τις επιτυχίες και στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει στα διοικητικά». Παράλληλα, εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για το Athenς Alive: «Κανένα εμπόδιο δεν συναντάμε. Τα εμπόδια τα γράφουν διάφοροι που δεν ξέρουν πώς προχωράει το όλο έργο. Ολα είναι στον σωστό τους χρόνο, όλα κινούνται σωστά. Ο,τι μας έχει πει η κυβέρνηση μέχρι τώρα, είναι απολύτως εντάξει στα λεγόμενά της. Προχωράμε και πιστεύω ότι στις αρχές του νέου έτους θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε και να πούμε ότι αυτό το έργο θα υλοποιηθεί στο 100%».

• Σε πολύ καλό δρόμο είναι οι υποθέσεις των Σιλά και Ρέις, που πήραν νέα αναβολή για τις 15 Οκτωβρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή