Τσάμπιονς Λιγκ: Τα φλας απόψε σε Λονδίνο και Νάπολη

Τσάμπιονς Λιγκ: Τα φλας απόψε σε Λονδίνο και Νάπολη

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η επίσκεψη της Μπαρτσελόνα στο Γουέμπλεϊ για την αναμέτρηση με την Τότεναμ κλέβει την παράσταση στο αποψινό πρόγραμμα του Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο περιλαμβάνει ακόμη το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι της Νάπολι με τη Λίβερπουλ.

Χωρίς τους Σέρχι Ρομπέρτο και Σαμιέλ Ουμτιτί στη σύνθεσή της, η Μπαρτσελόνα έχει ανάγκη μια σημαντική νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ για ηθική ανάταση μετά τις τρεις σερί αποτυχίες στο ισπανικό πρωτάθλημα που έχουν φέρει για πρώτη φορά σε δύσκολη θέση τον Ερνέστο Βαλβέρδε κατά την «τρομερή εβδομάδα» σύμφωνα με τον καταλανικό Τύπο) με δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Ο Λιονέλ Μέσι επιστρέφει, έχοντας μείνει εκτός βασικής ενδεκάδας το Σάββατο στον ισόπαλο αγώνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Η Τότεναμ δεν υπολογίζει στους τραυματίες Ντέλε Αλι, Σερζ Οριέ, Μούσα Ντεμπελέ, Γιαν Φερτόνγκεν και Κρίστιαν Ερικσεν, αλλά επιστρέφει ο αρχηγός Ιγκό Γιορίς κάτω από τα γκολπόστ. Σε έναν όμιλο όπου υπάρχει και η Ιντερ, τα περιθώρια απωλειών είναι μικρά, ειδικά για την Τότεναμ που έχει ηττηθεί στο Μιλάνο.

Ανοιχτός σε κάθε εκτίμηση είναι ο άλλος αγώνας του ομίλου, με την απρόβλεπτη Ιντερ να δοκιμάζεται στην έδρα της Αϊντχόφεν. «Θα αγωνιστούμε χωρίς φόβο», υπόσχεται ο προπονητής των Ολλανδών, Μαρκ Φαν Μπόμελ, αλλά η Ιντερ με το που ανέτρεψε το προβάδισμα της Τότεναμ πριν από 15 μέρες ανέβηκε κατακόρυφα κι «έγραψε» τρεις σερί νίκες στο Καμπιονάτο.

Τέσσερις μέρες μετά την πρώτη απώλεια βαθμών στην Πρέμιερ Λιγκ, η Λίβερπουλ δοκιμάζεται στην έδρα της πληγωμένης, από το 3-1 στο Γιουβέντους Στέιντιουμ, Νάπολι. Οι «παρτενοπέι» χρειάζονται τους τρεις βαθμούς σε έναν όμιλο-φωτιά όπου συμμετέχει και η Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ για τη Λίβερπουλ και μία ισοπαλία θα συνιστά θετικό αποτέλεσμα. Οι Γάλλοι προβλέπεται να έχουν πιο εύκολο βράδυ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και ο Τόμας Τούχελ ετοιμάζει αλλαγές στην ενδεκάδα τους.

Για την Ατλέτικο το ματς με την Μπριζ φαντάζει εύκολο, όμως σε αγώνες όπου έπρεπε να βγει και να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο έναντι θεωρητικά πιο αδύναμου αντιπάλου ήταν που ολίσθησε πέρυσι, με τις δύο ισοπαλίες κόντρα στην αζερική Καραμπάχ. Ετσι, μετά το 0-0 με τη Ρεάλ όπου έπαιξε πολύ με αντεπιθέσεις πρέπει να αλλάξει τελείως σύστημα.

Οι δύο εκπρόσωποι της Γερμανίας απόψε, Ντόρτμουντ και Σάλκε, προσβλέπουν σε νίκες επί των Μονακό και Λοκομοτίβ Μόσχας αντιστοίχως, βασιζόμενες στην ανωτερότητά τους και στην καλή τους παρουσία στην Μπουντεσλίγκα το Σάββατο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή