Τσάμπιονς Λιγκ: Ποδοσφαιρική πανδαισία σε Λονδίνο και Παρίσι, «άλμα» η Νάπολι

Τσάμπιονς Λιγκ: Ποδοσφαιρική πανδαισία σε Λονδίνο και Παρίσι, «άλμα» η Νάπολι

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν προσέφεραν απλόχερα θέαμα στους φιλάθλους του ποδοσφαίρου χθες το βράδυ σε Λονδίνο και Παρίσι. Οι «μπλαουγκράνα» κέρδισαν με 2-4 την Τότεναμ σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, ενώ η Παρί, χάρις στο χατ-τρικ του Νεϊμάρ, κέρδισε με 6-1 τον Ερυθρό Αστέρα.

Στο Γουέμπλεϊ, από το δεύτερο μόλις λεπτό, η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ με το σουτ του Κουτίνιο. Στη φάση φέρει ευθύνη ο Γιορίς, ο οποίος βγήκε από την εστία του λανθασμένα. Κι ενώ η Τότεναμ προσπαθούσε να απειλήσει την εστία του Τερ Στέγκεν, στο 28΄ δέχθηκε και δεύτερο τέρμα από το φανταστικό σουτ του Ράκιτις εκτός περιοχής.

Η Τότεναμ μείωσε σε 1-2 με τον Κέιν στο 52΄, όμως ο Μέσι σκόραρε στο 56΄ για το 1-3, αφού σε δύο προηγούμενες φάσεις είχε σημαδέψει το δοκάρι του Γιορίς. Στο 66΄, η Τότεναμ μπήκε ξανά στο παιχνίδι, με το γκολ του Λαμέλα, αλλά για μία ακόμη φορά ο σούπερ σταρ της «Μπάρτσα» βρήκε τη λύση και έγραψε το τελικό 2-4 στο 90΄.

Στο άλλο παιχνίδι του 2ου ομίλου, η Ιντερ κέρδισε την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία με 1-2 και πλέον η Τότεναμ έχει χάσει πολύ σημαντικό έδαφος για την υπόθεση «πρόκριση στους 16» της διοργάνωσης.

Στο ντέρμπι της Νάπολης, η τοπική ομάδα κέρδισε με 1-0 τη Λίβερπουλ, με τον Ινσίνιε στο 90΄ και «στρογγυλοκάθησε» στην πρώτη θέση του 3ου ομίλου.

Δύσκολες μέρες

Γκρίνια στη Μαδρίτη, γκρίνια στο Μάντσεστερ, γκρίνια και στο Μόναχο. Η αδυναμία των Ρεάλ, Γιουνάιτεντ και Μπάγερν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των οπαδών τους, φέρνοντας νέα ατυχή αποτελέσματα την Τρίτη στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχει διογκώσει τη δυσαρέσκεια των φιλάθλων και του Τύπου και οι διαμαρτυρίες εις βάρος των τεχνικών Γιούλεν Λοπετέγκι (Ρεάλ) και Ζοζέ Μουρίνιο (Γιουνάιτεντ) είναι έντονες.

Στη Ρεάλ η ήττα με 1-0 από την ΤΣΣΚΑ πυροδότησε έντονη γκρίνια, με λαϊκή απαίτηση να αγωνίζονται περισσότερο οι νεαροί Βινίσιους και Μαριάνο. «Οι οπαδοί θυμήθηκαν την εποχή Μπενίτεθ», έλεγε χθες κορυφαίος τηλεσχολιαστής, ενώ άλλος ανέφερε ότι «δεν υπάρχει πια κάποιος παίκτης που να τραβάει τους φιλάθλους της Ρεάλ στο γήπεδο». Αλλωστε, η Ρεάλ έχει τρεις και πλέον αγώνες να σκοράρει.

Στο Μάντσεστερ ο κ. Μουρίνιο τα έχει βάλει με τη διοίκηση και τους παίκτες του, βλέποντας το τέλος να πλησιάζει, μετά και το 0-0 με τη Βαλένθια, ενώ αποκαλύφθηκε και καβγάς Πογκμπά – Λουκάκου την ώρα του αγώνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή