Κύπελλο: Εύκολα ο Πανιώνιος 2-0 τη Λάρισα

Κύπελλο: Εύκολα ο Πανιώνιος 2-0 τη Λάρισα

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με δύο καταπληκτικά γκολ του Σπιριντόνοβιτς και του Μασούρα, ο Πανιώνιος κέρδισε την ΑΕΛ με 2-0, πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη στο φετινό Κύπελλο Ελλάδος. Μόλις στο 17ο λεπτό, ο κορυφαίος των γηπεδούχων Σπιριντόνοβιτς σκόραρε με πολύ ωραίο σουτ. Οι «κυανέρυθροι» είχαν κι άλλες ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς όμως να το πετύχουν. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η ΑΕΛ έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Μορσί δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Παρά το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, προσπαθούσαν να δημιουργήσουν φάσεις επιθετικά, κυρίως από στημένα και να σκοράρουν για την ισοφάριση. Κόντρα στη ροή του αγώνα όμως, στο 89΄, ο Μασούρας του Πανιωνίου βγήκε στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΛ και με εξαιρετική «λόμπα» νίκησε τον Κρίστιντσον και έκανε 2-0. Τη δυσαρέσκειά της για τη διαιτησία του αγώνα εξέφρασε η θεσσαλική ΠΑΕ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Κούρντι, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Πίρις, Οικονομίδης (80΄ Παπαγεωργίου), Κεϊτά, Μανθάτης, Σπιριντόνοβιτς (61΄ Τσιλούλης), Ντουρμισάι (46΄ Μασούρας).

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Σαχίτι, Γρομητσάρης, Γκόλιας, Μόρας (40΄ Γκόλιας), Χούμπτσεβ, Ακόστα (57΄ Μπαργκάν), Μιλοσάβλιεβιτς, Φατιόν, Λεοζίνιο (46΄ Ντέλετιτς), Μορσί.

Με το δεξί ξεκίνησε και ο Ηρακλής τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Ελλάδος, καθώς κέρδισε στη Νάξο τη Θυέλλα Καμαρίου με 0-3. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δυσκολεύτηκε για περίπου 55 λεπτά, όμως στο 58΄ βρήκε τη λύση με το γκολ του Ζιαμπάρη. Μετά το γκολ, ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του. Στο 90+1΄ ο Παναγιωτούδης έκανε το 0-2 και δύο λεπτά αργότερα, ο Κλέιτον έγραψε το τελικό 0-3.

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ: Ανδριόλας, Σπανός, Γελαδάρης, Μαντούσης (73΄ Σ. Φύτρος), Ρέτζος, Φίλων, Ερρίκος, Σιμιτσής, Ζανελάρης, Φύτρος Μ. (70΄ Δαβίλας), Μαυρομάτης.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Βοσνιάδης, Κανακούδης (30΄ Γεωργίου), Κουτρουμάνος (57΄ Κουκόλης), Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Μουμίν, Μενδρινός, Πασάς, Χασομέρης, Κλέιτον, Ρόβας (85΄ Παναγιωτούδης).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή