Αποψη: Εντός, εκτός και επί τα αυτά

Αποψη: Εντός, εκτός και επί τα αυτά

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ποδοσφαιρική αγωνιστική ένταση βρίσκεται σε υψηλό βαθμό. Τρίτο ντέρμπι κορυφής στη σειρά αύριο, και τρεις ευρωπαϊκές δοκιμασίες που άφησαν… γλυκόπικρη γεύση, αφού πέρα από τον ΠΑΟΚ που πέρασε σαν «Ζορμπάς» από το Μπορίσοφ, και η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός θα μπορούσαν να πάρουν κάτι από Μπενφίκα και Μίλαν αντίστοιχα. Δυστυχώς, τους έμεινε μόνο η καλή εμφάνιση. Αυτή όμως, εκτός του ότι δεν φέρνει βαθμούς, αποκαλύπτει τα κενά των δύο και τις επιλογές που έγιναν στις μεταγραφές το καλοκαίρι.

Οι ελλείψεις του «Δικεφάλου» στα άκρα της επίθεσης είναι εμφανείς. Ο Ουζουνίδης προσπαθεί να βρει λύσεις από τους παίκτες που διαθέτει. Ομως, αυτό όχι μόνο δεν του βγαίνει, αλλά αντιθέτως χαραμίζει και παίκτες που θα μπορούσαν να προσφέρουν πολύ περισσότερα στις θέσεις όπου τους ταιριάζουν.

Στον Ολυμπιακό τα προβλήματα στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο είναι γνωστά εδώ και μία πενταετία. Τα έχει πληρώσει και εντός και εκτός Ελλάδος. Τα διαπίστωσαν άλλη μία φορά όλοι οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν το παιχνίδι στο Μιλάνο. Αντιθέτως, φαίνεται πως δεν μπορούν να το δουν αυτοί που καθ’ ύλην είναι αρμόδιοι στον καταρτισμό του ρόστερ. Αποτέλεσμα: Και τα τρία γκολ της ιταλικής ομάδας επιτεύχθηκαν σε ρυθμό προπόνησης.

Η συνέχεια; Σε ό,τι αφορά τα εσωτερικά μας, η κούρσα δείχνει πως θα κριθεί στα παιχνίδια μεταξύ των διεκδικητών του τίτλου. Ο ΠΑΟΚ φαντάζει αρκετά πιο συμπαγής. Η ΑΕΚ δείχνει πως μπορεί να τον κοντράρει, αλλά στο «βάθος» του πάγκου δεν υπάρχει ορατότητα. Οσο για τον Ολυμπιακό, πέρα από μια καλή κυκλοφορία της μπάλας, πολλές φορές και ανούσια, δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να δημιουργεί αισιοδοξία στους φίλους του. Οσο για την Ευρώπη: Για την πρόκριση από τους ομίλους, τις περισσότερες πιθανότητες έχει ο ΠΑΟΚ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή