Χωρίς τον Π. Μάνταλο η αποστολή της Ελλάδας

Χωρίς τον Π. Μάνταλο η αποστολή της Ελλάδας

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκτός αποστολής της Εθνικής Ελλάδας για τα δύο ματς του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας μας κόντρα σε Ουγγαρία και Φινλανδία έμεινε τελικά ο Πέτρος Μάνταλος.

Ο διεθνής μέσος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο αριστερό του γόνατο, για αυτό άλλωστε κλήθηκε από τον Μίχαελ Σκίμπε και ο Γιάννης Φετφατζίδης, οι οποίες τον έθεσαν σήμερα (09/10) οριστικά νοκ-άουτ από τις δύο αναμετρήσεις για το Nations League.

Στη σημερινή προπόνηση της Εθνικής δεν συμμετείχαν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος έκανε θεραπεία, έχοντας ενοχλήσεις στη μέση του, αλλά και ο Γιώργος Τζαβέλλας, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά δεν έχει κάτι ανησυχητικό…

Παράλληλα, οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Φορτούνης, Κώστας Μήτρογλου, Βασίλης Λαμπρόπουλος και Γιάννης Φετφατζίδης ενσωματώθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα σήμερα.

Σε ότι έχει να κάνει με το πρόγραμμα της προπόνησης, αυτό ήταν σε χαλαρούς ρυθμούς και περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής από τον Γερμανό ομοσπονδιακό τεχνικό, ο οποίος δεν αποκάλυψε τις σκέψεις του για την αρχική 11άδα που σκοπεύει να παρατάξει την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ.

Πηγή: sport-fm.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή