Αναστροφή του κλίματος για Μουρίνιο στο Μάντσεστερ

Αναστροφή του κλίματος για Μουρίνιο στο Μάντσεστερ

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει βρεθεί στο στόχαστρο δημοσιογράφων και ποδοσφαιριστών από την έναρξη της φετινής απογοητευτικής σεζόν, αλλά η νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-2 επί της Νιούκαστλ, και μάλιστα με ανατροπή, δημιούργησε ένα «κύμα» υποστήριξης από παλαιούς αστέρες της ομάδας που υπερασπίζονται τον Πορτογάλο προπονητή, θεωρώντας πως οι μεγάλες ευθύνες για την κατρακύλα των «κόκκινων διαβόλων» βαρύνουν κυρίως τη διοίκηση. Η αίσθηση που κυριαρχούσε στην Αγγλία κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, ήταν πως ο Ζοσέ Μουρίνιο θα αποτελούσε παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου μετά τον αγώνα με την Νιούκαστλ, ωστόσο η νίκη αλλά κυρίως ο τρόπος απομάκρυναν (πιθανότατα προσωρινά) την κουβέντα περί αποχώρησης του «Special one» από τον πάγκο.

Ο Γκάρι Νέβιλ, των 602 συμμετοχών με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι σχολιαστής σε τηλεοπτική εκπομπή της αγγλικής τηλεόρασης και σε ερώτηση για το αν συμφωνεί με την πιθανή απομάκρυνση του Μουρίνιο, απάντησε πως διαφωνεί καθέτως. Ο Νέβιλ κατέγραψε το χρονικό των διαδοχικών απολύσεων των προπονητών της ομάδας από τον Ντέιβιντ Μόις στον Λουίς Φαν Χάαλ και έπειτα στη συζήτηση για τον Πορτογάλο προπονητή τόνισε χαρακτηριστικά: «Κάτι πρέπει να αλλάξει άμεσα και αυτό δεν είναι ο προπονητής».

Στήριξη στον Μουρίνιο παρείχε και ο πρώην αρχηγός Γουέιν Ρούνεϊ, που είπε ότι ο Πορτογάλος είναι ο «εύκολος στόχος» και πως οι ποδοσφαιριστές πρέπει να αναλάβουν και αυτοί τις ευθύνες τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή