Το Nations League επιστρέφει στη σέντρα

Το Nations League επιστρέφει στη σέντρα

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αυλαία της τρίτης αγωνιστικής ημέρας του Nations League ανοίγει σήμερα το βράδυ με επτά αναμετρήσεις. Ξεχωρίζουν τα παιχνίδια, Πολωνία – Πορτογαλία για τον τρίτο όμιλο της Λιγκ 1 και το Ρωσία – Σουηδία για τον δεύτερο όμιλο της Λιγκ 2. Η Πορτογαλία έχει δώσει εναν αγώνα και έχει πετύχει μία νίκη (1-0 κόντρα στην Ιταλία), ενώ η Πολωνία έχει μία ισοπαλία με την Ιταλία (1-1).

Με νίκη, οι Ιβηρες θα κάνουν ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση στο Φάιναλ 4 της διοργάνωσης. «Αν κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, θα κάνουμε ένα πολύ μεγάλο βήμα για την πρόκριση. Είμαστε έτοιμοι και έχουμε το κίνητρο για να προκριθούμε στο Φάιναλ 4», δήλωσε ο 64χρονος τεχνικός των Πορτογάλων, Φερνάντο Σάντος.

Αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζήτησε από τον προπονητή του να μην τον συμπεριλάβει στους δύο αγώνες της Πορτογαλίας σε αυτό το «παράθυρο» τονίζοντας ότι θέλει να ξεκουραστεί (την Κυριακή η Πορτογαλία θα αντιμετωπίσει τη Σκωτία σε φιλική αναμέτρηση). Σύμφωνα με νέα ιταλικά δημοσιεύματα, όμως, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση επειδή αισθάνεται κουρασμένος, αλλά επειδή θέλει να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του απέναντι στην UEFA. Ο 33χρονος επιθετικός θεωρεί πως τον έχει αδικήσει τις τελευταίες εβδομάδες τόσο στις βραβεύσεις όσο και στην κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ. Ετσι, λοιπόν, ο ίδιος θέλει να «μποϊκοτάρει» τα συγκεκριμένα παιχνίδια. Αντικαταστάτης του «ΚΡ7» για τα δύο ερχόμενα παιχνίδια θα είναι ο 22χρονος επιθετικός της Σεβίλλης, Αντρε Σίλβα, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει θετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Πορτογαλίας και της ισπανικής ομάδας.

Στην άλλη ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της βραδιάς, η Ρωσία υποδέχεται τη Σουηδία στο Καλίνινγκραντ για την τρίτη αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Λιγκ 2 και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα για να βρεθεί στην πρώτη θέση του ομίλου. Η ομάδα του Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ προέρχεται από νίκες, κόντρα στην Τουρκία (1-2) για το Nations League και στο φιλικό με την Τσεχία (5-1), ενώ η Σουηδία έχει χάσει δύο συνεχόμενα παιχνίδια, μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κόντρα σε Αυστρία (2-0) και Τουρκία (2-3).

Για τη Λιγκ 3, το Ισραήλ υποδέχεται τη Σκωτία (1ος όμιλος), η Λιθουανία αντιμετωπίζει τη Ρουμανία με μοναδικό στόχο τη νίκη, καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση του τέταρτου ομίλου χωρίς βαθμό, ενώ η Σερβία ταξιδεύει στην Ποντγκόριτσα για να αντιμετωπίσει το Μαυροβούνιο. Τέλος, για τη Λιγκ 4, τα Νησιά Φερόε υποδέχονται το Αζερμπαϊτζάν, ενώ το Κόσοβο τη Μάλτα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή