Σκίμπε: Θα δούμε μιαν άλλη Εθνική απόψε

Σκίμπε: Θα δούμε μιαν άλλη Εθνική απόψε

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον μονόδρομο της νίκης θα επιδιώξει να πορευθεί η εθνική ομάδα στον αποψινό αγώνα με την Ουγγαρία στο ΟΑΚΑ (ώρα έναρξης 21.45), της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της 3ης κατηγορίας του Nations League. Τον Σεπτέμβριο το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα νίκησε στην Εσθονία και ηττήθηκε στην Ουγγαρία, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες. «Θέλουμε να είμαστε κυρίαρχοι, επιθετικοί και να προσπαθήσουμε να νικήσουμε» είπε χαρακτηριστικά, χθες, ο Μίκαελ Σκίμπε. Και πρόσθεσε: «Θα δούμε μια άλλη ομάδα στο γήπεδο. Αλλοι παίκτες επιστρέφουν, άλλοι θα λείπουν. Θα μας βοηθήσει πολύ στην άμυνα και στην πίεση που θέλουμε να ασκήσουμε, μας έλειψε στην Ουγγαρία. Το ότι δεν το κάναμε εκτός έδρας ήταν το μεγαλύτερο λάθος που μπορούσαμε να κάνουμε».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Φορτούνης ανέφερε: «Ξέρουμε ότι το γήπεδο δεν είναι όπως το Καραϊσκάκη, που είναι ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο, όμως θέλουμε τον κόσμο να έρθει και να μας στηρίξει. Αποτυχία θα ήταν να μη βγούμε πρώτοι σε αυτόν τον όμιλο. Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και μετά να κοιτάξουμε πώς θα προκριθούμε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα». Στο άλλο ματς του ομίλου θα βρεθούν αντιμέτωπες η Εσθονία με τη Φινλανδία. Τη Δευτέρα θα παίξουν: Φινλανδία – Ελλάδα, Εσθονία – Ουγγαρία.

Σε σύστημα 4-2-3-1 αναμένεται να αγωνιστούν οι Μπάρκας, Μπακάκης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τσιμίκας ή Γιαννούλης Κουρμπέλης, Ζέκα, Φορτούνης, Πέλκας, Μπακασέτας, Μήτρογλου. Αμφίβολη είναι η παρουσία του Χριστοδουλόπουλου λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει απόψε εκτός έδρας την Κροατία. Με νίκη η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη εξασφαλίζει την πρώτη θέση και προκρίνεται απευθείας στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Με ισοπαλία θα χρειάζεται έναν βαθμό στον αγώνα με τη Λευκορωσία που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στο Περιστέρι. Η δεύτερη θέση του ομίλου οδηγεί σε μπαράζ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή