Χορταστικό ποδόσφαιρο από Πολωνία – Πορτογαλία

Χορταστικό ποδόσφαιρο από Πολωνία – Πορτογαλία

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα άκρως χορταστικό παιχνίδι επεφύλασσε η χθεσινή μέρα του Nations League. Στο στάδιο Σιλεσιάν του Χόρζοφ, η Πολωνία υποδέχθηκε την Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος, αλλά όχι του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος αποφάσισε να απέχει στέλνοντας μήνυμα δυσαρέσκειας στην UEFA. Παρ’ όλα αυτά, οι δύο μουντιαλικές ομάδες προσέφεραν γκολ και θέαμα με τους Ιβηρες να επικρατούν με 3-2 κι ενώ βρέθηκαν να χάνουν από το 17ο λεπτό με γκολ του Πιάτεκ.

Παρά το σχετικά γρήγορο γκολ των Πολωνών, οι Πορτογάλοι ισορρόπησαν τον αγώνα και απάντησαν στο 32΄ με τον Αντρέ Σίλβα (1-1), ενώ λίγο πριν από το φινάλε του ημιχρόνου ο Γκλικ με αυτογκόλ άφησε πίσω στο σκορ την ομάδα του, δείχνοντας ότι η πολύμηνη αποχή του (είχε σπάσει τον ώμο του πριν από το Μουντιάλ σε ποδοβόλεϊ…) του στοίχισε αγωνιστικά.Η Πορτογαλία με τον «αέρα» του 2-1 μπήκε επιθετικά στο β΄ μέρος και στο 52΄ ο Μπερνάρντο Σίλβα ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1. Οι Πολωνοί μείωσαν στο 77΄ με τον Μπλαζικόφσκι, όμως δεν κατάφεραν να πάρουν τίποτα από το ματς, μένοντας στον έναν βαθμό στον Γ΄ όμιλο της Λιγκ 1.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή