Η αναμέτρηση της βραδιάς στη Ριέκα με Κροατία – Αγγλία

Η αναμέτρηση της βραδιάς στη Ριέκα με Κροατία – Αγγλία

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις έχει το σημερινό πρόγραμμα, καθώς η Κροατία υποδέχεται την Αγγλία και το Βέλγιο φιλοξενεί την Ελβετία. Το δικό της ενδιαφέρον θα έχει και η «μάχη» της Αυστρίας με τη Βόρεια Ιρλανδία.

Στη Ριέκα η Αγγλία θα αντιπαρατεθεί στη φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας με μικρές μόνο απουσίες, όπως των αμυντικών Ντάνι Ρόουζ και Λιουκ Σο, που αποσύρθηκαν από την ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ λόγω τραυματισμών. Ο αγώνας στην Κροατία θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας των γηπεδούχων.

Στις Βρυξέλλες, είναι άγνωστο κατά πόσον η βελγική ποδοσφαιρική ομάδα θα είναι συγκεντρωμένη στον αποψινό αγώνα με τη σφριγηλή Ελβετία, δεδομένου του σκανδάλου διαφθοράς που εξερράγη στο βελγικό ποδόσφαιρο και αγγίζει τους ατζέντηδες αρκετών παικτών, ενώ και ο βοηθός προπονητή του Βελγίου, Τιερί Ανρί, ίσως έχει το μυαλό του στη Μονακό, όπου αναμένεται να πιάσει σύντομα δουλειά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή