Γαλλική εισαγγελία: Ύποπτο για χειραγώγηση το Παρί – Ερυθρός Αστέρας

Γαλλική εισαγγελία: Ύποπτο για χειραγώγηση το Παρί – Ερυθρός Αστέρας

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι γαλλικές αρχές έχουν αρχίσει έρευνα για το παιχνίδι ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τον Ερυθρό Αστέρα στις 3 Οκτωβρίου για την πρώτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο έληξε με σκορ 6-1 υπέρ των Παριζιάνων.

Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα Equipe, η εισαγγελική έρευνα ξεκίνησε μετά από προτροπή της ΟΥΕΦΑ, καθώς το παιχνίδι θεωρείται ύποπτο για χειραγώγηση.

Ο οικονομικός εισαγγελέας της Γαλλίας, σύμφωνα με το Reuters, δήλωσε την Παρασκευή ότι διερευνά τις υποψίες αλλά αρνήθηκε να κάνει περαιτέρω σχόλια.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η UEFA ενημέρωσε λίγες ημέρες πριν το ματς ότι το σύστημα παρακολούθησης στοιχηματικής απάτης εντόπισε ένα ποντάρισμα της τάξης των 5 εκατ. ευρώ, σε ήττα των πρωταθλητών Σερβίας με διαφορά πέντε τερμάτων. Το επίμαχο στοίχημα φέρεται να έχει τοποθετηθεί από υψηλά ιστάμενο στέλεχος του Ερυθρού Αστέρα, πληροφορία που ήταν αρκετή για να… σημάνει συναγερμό στην UEFA.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή