Ο Ολυμπιακός και οι… υπόλοιποι στο πόλο

Ο Ολυμπιακός και οι… υπόλοιποι στο πόλο

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον Ολυμπιακό να ξεχωρίζει και τις υπόλοιπες ομάδες να υπόσχονται δυνατές αναμετρήσεις αρχίζει σήμερα το 33ο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών στο πόλο. Οι «ερυθρόλευκοι» φέρουν, και αυτή τη χρονιά, τον τίτλο του φαβορί. Οι περισσότερες από τις υπόλοιπες ομάδες θεωρούνται, σχεδόν, ισοδύναμες.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου έχει και φέτος στόχο το «triple crown», με τον προπονητή να διατηρεί τον βασικό κορμό. Η Βουλιαγμένη θα έχει στο τιμόνι ξένο προπονητή, τον Χρβόγιε Κόλιανιν, και νέα παιδιά στο ρόστερ. Στόχος είναι η δεύτερη θέση, καθώς όπως είπε ο προπονητής της, «ο Ολυμπιακός είναι δύο σκάλες πάνω από τους υπόλοιπους».

Με πολλές αλλαγές στο ρόστερ θα αγωνιστούν οι Χιώτες. Από τους περυσινούς τριταθλητές αντικαταστάθηκαν 10 πολίστες και ο πρώτος στόχος της ομάδας του Μάκη Μικέδη είναι η εξασφάλιση της παραμονής. Μία θέση στην εξάδα έχουν θέσει ως προτεραιότητα στον Υδραϊκό. «Θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Οι περισσότερες ομάδες βρίσκονται κοντά», είναι η πρόβλεψη του προπονητή Δημήτρη Κραβαρίτη.

Πολλές αλλαγές έκανε και ο Εθνικός Πειραιώς (έφυγαν 11, απέκτησε οκτώ) που στοχεύει και πάλι στην εξάδα. Παρόμοιες είναι και οι προσδοκίες των ανθρώπων του Απόλλωνα Σμύρνης. Ο ιστορικός σύλλογος απέκτησε 11 νέους πολίστες (έφυγαν επτά). Ενα δυναμικό σύνολο θα παρατάξει ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης απέκτησε αξιόλογους νέους παίκτες και, όπως έχει δηλώσει ο προπονητής Πάνος Βέργος, έχει ως στόχο την είσοδο στα πλέι οφ.

Μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ έκανε και η Γλυφάδα. Ο Δημήτρης Μάζης χτίζει μια νέα ομάδα με στόχο μια καλή πορεία. Την… τράπουλα ανακάτεψαν και στον Α.Ο. Π. Φαλήρου. Ο Τεό Λοράντος πιστεύει ότι αυτή τη χρονιά η ομάδα του δεν θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό. Τα Χανιά και οι φετινοί «νεοφώτιστοι» Περιστέρι και Ομιλος Φίλων Θαλάσσης θα διεκδικήσουν την παραμονή και υπόσχονται εκπλήξεις. Το σημερινό πρόγραμμα: 14.00: ΠΑΟΚ – Βουλιαγμένη, 16.00: Χανιά – ΑΟΠΦ, 16.30: Ολυμπιακός – Απόλλων Ν. Σμ., 18.00: Χίος – Εθνικός Πειραιά, Υδραϊκός – ΟΦΘ, 19.00: Περιστέρι – Γλυφάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή