Γεμίζει το ΟΑΚΑ με Μπάγερν

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ξεσηκωμός επικρατεί στους φίλους της ΑΕΚ για τον αγώνα της Τρίτης με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Περισσότερα από 24.000 εισιτήρια έχουν ήδη πουληθεί, χωρίς βεβαίως να υπολογίζονται τα περίπου 14.000 εισιτήρια διαρκείας, κάτι που μαρτυρά πως το Ολυμπιακό Στάδιο αναμένεται να είναι κατάμεστο για τον μεγάλο αγώνα του «Δικεφάλου».

Ο Πέτρος Μάνταλος προπονήθηκε χθες κανονικά και υπολογίζεται για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη το Σάββατο, στην προσπάθεια της ΑΕΚ για επιστροφή στις νίκες και τα θετικά αποτελέσματα. Αλμπάνης, Γιαννιώτας και Οικονόμου προπονήθηκαν ατομικά και από σήμερα θα αρχίσουν να διαφαίνονται και οι πρώτες σκέψεις του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Χθες δημοσιοποιήθηκε το σκεπτικό της τιμωρίας της ΑΕΚ για τα επεισόδια στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο αθλητικός δικαστής αναφέρει πως «ο ορισμός της έννοιας της βιαιοπραγίας δεν δίδεται από τον ως άνω Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ, πρέπει όμως, σύμφωνα και με τα όσα παγίως γίνονται δεκτά κατά την ερμηνεία και εφαρμογή της αθλητικής νομοθεσίας ως βιαιοπραγία, να νοηθεί κάθε παράνομη ενέργεια εναντίον προσώπου ή πράγματος, εκδηλούμενη με υλική δύναμη και τείνουσα είτε στην κακοποίηση του σώματος ή καταστροφή του πράγματος, είτε στην προσβολή της ελευθερίας, είτε της τιμής του καθ’ ου στρέφεται προσώπου». Στην τοποθέτηση της ΑΕΚ ότι όσα έγιναν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό ήταν εκτός γηπέδου, ο αθλητικός δικαστής υποστηρίζει πως «ο εν γένει χώρος του γηπέδου ξεκινάει από την περίφραξη των σημείων προελέγχου του γηπέδου», ενώ ως προς το ύψος της χρηματικής ποινής, που άγγιξε τις 75.000 ευρώ, αυτή προέκυψε σύμφωνα με αυτόν από υβριστικά συνθήματα, πυρσούς και ρίψεις πλαστικών μπουκαλιών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή