Τσάμπιονς Λιγκ: Επιστροφή Ρονάλντο στο Ολντ Τράφορντ

Τσάμπιονς Λιγκ: Επιστροφή Ρονάλντο στο Ολντ Τράφορντ

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, με τη φανέλα όμως της Γιουβέντους, στο Ολντ Τράφορντ, όπου μεγαλούργησε μέχρι το 2009, θα πραγματοποιηθεί τελικά απόψε, στην τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, και σε ιδιαίτερες συνθήκες για όλους στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Από τη μία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περνάει παρατεταμένη κρίση, με προβλήματα σε άμυνα και επίθεση, με τεράστια αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Ζοζέ Μουρίνιο και κόντρα με ορισμένους παίκτες, αλλά και αλλεπάλληλους καβγάδες, όπως στο Στάμφορντ Μπριτζ το περασμένο Σάββατο, αφού η Γιουνάιτεντ ισοφαρίστηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων από την Τσέλσι (2-2).

Από την άλλη, η Γιουβέντους, που πήγαινε «τρένο» στην Ιταλία, σκόνταψε το Σάββατο εντός έδρας, χάνοντας τους πρώτους της βαθμούς στον αγώνα με την Τζένοα (1-1), ενώ και ο Ρονάλντο διάγει δύσκολη περίοδο με τις αλλεπάλληλες κατηγορίες εις βάρος του περί βιασμού. Eτσι και οι δύο ομάδες που θα παραταχθούν απόψε στο «Θέατρο των Ονείρων» έχουν ανάγκη ανάκαμψης.

Την ώρα που, με έκδηλη ανησυχία, το BBC διερωτάται αν η φετινή είναι η καλύτερη Γιουβέντους στην ιστορία, η «Μεγάλη Κυρία» θα στερηθεί των υπηρεσιών των Μάριο Μάντζουκιτς, Εμρέ Τσαν και Σάμι Κεντίρα. Από τους «κόκκινους διαβόλους» θα λείψει ο Χιλιανός Αλέξις Σάντσες, αλλά επιστρέφει ο Αντόνιο Βαλένσια.

Ιδιαίτερες είναι και οι συνθήκες του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Βικτόρια Πλζεν: Οτιδήποτε πέρα από το αναμενόμενο ξέσπασμα των «μερένχες», έπειτα πέντε αγώνες χωρίς νίκη, θα φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση των τεχνικό Γιούλεν Λοπετέγι. Ηδη ο προπονητής της δεύτερης ομάδας, Σαντιάγο Σολάρι, φέρεται ως πιθανότερος να βρεθεί στον πάγκο της πρωταθλήτριας Ευρώπης στο clasico της προσεχούς Κυριακής με την οικοδέσποινα Μπαρτσελόνα.

Ο κ. Μουρίνιο διέψευσε χθες ότι προσβλέπει σε επιστροφή του στον πάγκο της Ρεάλ, δηλώνοντας «το μέλλον μου είναι εδώ» και προσθέτοντας ότι θέλει να παραμείνει και πέρα από τη λήξη του συμβολαίου του το 2020.

Στον ίδιο όμιλο με το Ρεάλ – Βικτόρια αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και η μάχη της Ρόμα με την ΤΣΣΚΑ, η πρώτη μεταξύ των δύο αντιπάλων για το άλλο εισιτήριο προς τους 16, με τη ρεβάνς σε 15 μέρες στη Μόσχα να κρίνει εν πολλοίς και το ποιος θα συνοδεύσει τη Ρεάλ στα νοκ άουτ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή