Βόλεϊ: Ισχυροί οι «μετασεισμοί»

Βόλεϊ: Ισχυροί οι «μετασεισμοί»

2' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα σημαντικό λάθος των διαιτητών κινδυνεύει να βάλει δυναμίτη στα θεμέλια του πρωταθλήματος βόλεϊ ανδρών, το οποίο άρχισε με πολλά προβλήματα. Το σερβίς του Ράπτη που μετρήθηκε ως άουτ στην αναμέτρηση Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού έχει γίνει αιτία για να ξεκινήσει ένα γαϊτανάκι από δηλώσεις και αντεγκλήσεις ανάμεσα σε παράγοντες των «αιωνίων». Οι ποδοσφαιρικές κόντρες για άλλη μια φορά μεταφέρθηκαν στο ταραφλέξ και έχει δημιουργηθεί και πάλι κλίμα φανατισμού.

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις τους, συμφωνούν για την επανάληψη του αγώνα από το 13-11, αλλά κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από τους κανονισμούς. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν ότι θέλουν να επαναληφθεί το παιχνίδι «για να αποκατασταθεί το αίσθημα της δικαιοσύνης» και οι «πράσινοι» απάντησαν ότι απαιτούν «να επαναληφθεί το παιχνίδι από το 5ο σετ και το 13-11». Στη συνέχεια, οι «πράσινοι» ζήτησαν από τις αρμόδιες αρχές (ΕΣΑΠ και ΕΟΠΕ) να βρουν τρόπο να διεξαχθεί, αλλά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει διότι δεν προβλέπεται από τους κανονισμούς.

Η διοργάνωση θα συνεχιστεί κανονικά. Στα θεμέλιά της όμως έχει μπει δυναμίτης αναξιοπιστίας ξανά και μένει μια ανάλογη φάση για να ανάψει το φιτίλι.

Μακριά από την ελληνική πραγματικότητα ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει σήμερα την τουρκική BSSK Κωνσταντινούπολης (18.00, Θεσσαλονίκη) στον πρώτο αγώνα του β΄ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Στη διάθεση του προπονητή Σέρτζιου Στάνκου θα είναι και ο Κουβανός Χιμένες. Στόχος της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι μία «καθαρή» νίκη που θα τη φέρει σε προνομιούχο θέση στο θέμα της πρόκρισης.

«Εχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ιδιαίτερα δυνατή ομάδα. Η BSSK βασίζεται σε Τούρκους παίκτες, οι οποίοι γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους καθώς αγωνίζονται μαζί στην εθνική ομάδα της χώρας τους. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε αυτή την αναμέτρηση και ευελπιστώ ότι θα έχουμε στο πλευρό μας τους φιλάθλους μας, οι οποίοι μας δίνουν πάντοτε περισσότερη ενέργεια με την παρουσία και την υποστήριξή τους. Εχοντας τον κόσμο δίπλα μας, μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα μας δώσει καλές πιθανότητες πρόκρισης στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ», δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Η BSSK Κωνσταντινούπολης απέκλεισε τη φινλανδική Σασταμάλα με δύο νίκες 3-2 σετ (εκτός έδρας) και 3-1 σετ στην Κωνσταντινούπολη. «Οι διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μικρές. Και οι δυο πλευρές έχουν τις ίδιες πιθανότητες πρόκρισης στον επόμενο γύρο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το πλεονέκτημα. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει ένα καλό σύνολο με έμπειρους παίκτες και για αυτόν τον λόγο θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά», υπογράμμισε ο προπονητής της ΒSSK.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή