«Χάρη» Μαρτίνς στους παίκτες του ενόψει Ντουντελάνζ

«Χάρη» Μαρτίνς στους παίκτες του ενόψει Ντουντελάνζ

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο Λουξεμβούργο θα επιχειρήσει ο Ολυμπιακός να μπει και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών. Επειτα από τέσσερις αγώνες (ΠΑΟΚ, Μίλαν, ΑΕΚ και ΟΦΗ) όπου πήρε μόλις ένα βαθμό –στο ΟΑΚΑ από την πρωταθλήτρια Ελλάδας– η ομάδα του Πειραιά θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες στον αυριανό αγώνα με την Ντουντελάνζ, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Η αποστολή των «ερυθρολεύκων» θα αναχωρήσει το πρωί με πτήση τσάρτερ για το Λουξεμβούργο, με τον Πέδρο Μαρτίνς να δίνει κάρτα επιβίβασης σε είκοσι ποδοσφαιριστές, τους Χουτεσιώτη, Γιαννιώτη, Σα, Ελαμπντελαουί, Κούτρη, Ρόντερικ, Βούκοβιτς, Τοροσίδη, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Νάτχο, Φορτούνη, Φετφατζίδη, Χριστοδουλόπουλο, Γκιλιέρμε, Ναουέλ, Τουρέ, Πόντένσε και Γκερέρο. Δεν θα ταξιδέψουν ο Μεριά και ο Τσιμίκας, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Πορτογάλο τεχνικό για τον αγώνα με την Ντουντελάνζ. Ο Μάνος δεν έχει δηλωθεί στη λίστα της UEFA για τους ευρωπαϊκούς αγώνες. Ετσι, ο Γκερέρο είναι η μοναδική λύση για την επίθεση.

Στις δύο τελευταίες προπονήσεις, η εικόνα των παικτών του Ολυμπιακού ικανοποίησε τον Μαρτίνς, με αποτέλεσμα να αλλάξει την αρχική του απόφαση. Μετά την ήττα από τον ΟΦΗ είχε ανακοινώσει πως άπαντες θα παρέμεναν στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη έως και σήμερα το πρωί. Τελικώς, άφησε τους παίκτες του να περάσουν το χθεσινό βράδυ στα σπίτια τους και στις 9 το πρωί τους περιμένει στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Αναφορικά με τα αγωνιστικά πλάνα του, φαίνεται πως έχει καταλήξει στους εννέα από τους έντεκα παίκτες του αρχικού σχήματος. Τερματοφύλακας θα είναι ο Σα, ακραίοι αμυντικοί οι Τοροσίδης και Κούτρης, στόπερ οι Βούκοβιτς και Σισέ, αμυντικοί μέσοι οι Μπουχαλάκης και Καμαρά ή Νάτχο, εξτρέμ οι Ποντένσε και Χριστοδουλόπουλος ή Ναουέλ, ο Φορτούνης επιτελικός μέσος και ο Γκερέρο θα κινείται στην κορυφή της επίθεσης. Επομένως, οι αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα του Ηρακλείου θα είναι τουλάχιστον οκτώ.

Απορρίφθηκε το αίτημα του Ολυμπιακού για την παραλαβή 800 εισιτηρίων του αγώνα με τον Αρη που θα διεξαχθεί στις 4 Νοεμβρίου στο «Κλεάνθης Βικλείδης». Στη χθεσινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, η ομάδα της Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε διατεθειμένη να παραχωρήσει τη θύρα 4 για να φιλοξενηθούν εκεί οι φίλαθλοι των «ερυθρολεύκων», όμως, η Αστυνομία απέρριψε το αίτημα των «Πειραιωτών».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή