Στην «έξοδο» της εθνικής ομάδας ο Σκίμπε

Στην «έξοδο» της εθνικής ομάδας ο Σκίμπε

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο εκτός έδρας αγώνας με τη Φινλανδία για το Nations League φαίνεται πως ήταν ο τελευταίος για τον Μίκαελ Σκίμπε στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, και όπως προκύπτει, οι δύο πλευρές οδεύουν ολοταχώς προς διαζύγιο, αφού η Ομοσπονδία πιέζει προκειμένου να μειωθεί το ύψος της αποζημίωσης (το συμβόλαιο του Σκίμπε λήγει μετά το φινάλε των προκριματικών του Euro 2020 και προβλέπει περίπου 550.000 ευρώ ετησίως).

Όπως γίνεται αντιληπτό πλέον, η απόφαση είναι ειλημμένη και μένει να καθοριστεί το ακριβές ύψος της αποζημίωσης του 53χρονου προπονητή, κάτι που αναμένεται να διευθετηθεί σε νέα συνάντηση, η οποία πιθανότατα θα προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, τον Γερμανό τεχνικό θα διαδεχθεί Έλληνας προπονητής.

Δίχως άλλο, ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ που θα γίνει την Πέμπτη το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη. Εκεί αναμένεται να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις αναφορικά με την επόμενη ημέρα στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής ανδρών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή