Γιουρόπα Λιγκ – Ολυμπιακός: Επιχειρεί επανεκκίνηση από το Λουξεμβούργο

Γιουρόπα Λιγκ – Ολυμπιακός: Επιχειρεί επανεκκίνηση από το Λουξεμβούργο

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο Λουξεμβούργο βρίσκεται από χθες ο Ολυμπιακός, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με την Ντουντελάνζ (19.55), στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη για τους «ερυθρόλευκους», τόσο για να διατηρήσουν ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, όσο και για να επανέλθει η ηρεμία στις τάξεις του συλλόγου έπειτα από τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, ύστερα από την απόφασή του να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές στον Ρέντη μετά την ήττα από τον ΟΦΗ, ουσιαστικά περιμένει άμεση αντίδραση αντιμετωπίζοντας μια ομάδα άπειρη αλλά και ικανή. Για να αφυπνίσει τους παίκτες του, ο Πορτογάλος προπονητής τούς έδειξε ένα βίντεο βασισμένο στις φετινές καλές συμμετοχές τους, ούτως ώστε να τονωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο το ηθικό τους.

Στη βαθμολογία του ομίλου, ο Ολυμπιακός έχει 1 βαθμό από την ισοπαλία με την Μπέτις στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ ηττήθηκε από τη Μίλαν στο «Σαν Σίρο». Οι «ροσονέρι» έχουν 6 βαθμούς και η Μπέτις 4, ενώ η μεγάλη ευκαιρία για πρόκριση των «ερυθρολεύκων» είναι τα διαδοχικά παιχνίδια με την Ντουντελάνζ, «ποντάροντας» ταυτόχρονα σε φθορά της Μπέτις από τα παιχνίδια με τη Μίλαν.

Οσον αφορά το αποψινό παιχνίδι, ο Ολυμπιακός έχει αρκετά προβλήματα απουσιών λόγω τραυματισμών, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να προχωρήσει και σε αρκετές αλλαγές στη βασική ενδεκάδα σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα. Με τα τωρινά δεδομένα, θεωρείται βέβαιο πως ο Γιάννης Μπουχαλάκης θα επιστρέψει στη βασική ενδεκάδα πλάι στον Καμαρά, ενώ ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Λουξεμβούργο με μοναδικό καθαρό επιθετικό τον Γκερέρο που είναι μέχρι στιγμής και ο μόνος σκόρερ των «ερυθρολεύκων» στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο Χασάν είναι τραυματίας, ενώ στην Αθήνα έμειναν και οι Τσιμίκας και Μεριά.

Γνώστες των αρνητικών αποτελεσμάτων του Ολυμπιακού εμφανίζονται οι παίκτες και ο προπονητής της Ντουντελάνζ, παράλληλα όμως τονίζουν την ποιότητα των παικτών της ελληνικής ομάδας. Ο Πέδρο Μαρτίνς, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως ο ίδιος και οι ποδοσφαιριστές του είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν την κατάσταση. «Πάντα στο μυαλό μας είναι η νίκη και ποτέ δεν στεκόμαστε σε ένα παιχνίδι του παρελθόντος, παρά μόνον κοιτάμε μπροστά».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή