Εποχή Αναστασιάδη στην Εθνική ποδοσφαίρου

Εποχή Αναστασιάδη στην Εθνική ποδοσφαίρου

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όπως αναμενόταν, στο πρόσωπο του Άγγελου Αναστασιάδη βρήκε η ΕΠΟ τον αντικαταστάτη του Μίκαελ Σκίμπε στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ που άρχισε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη, εγκρίθηκε ομόφωνα η πρόσληψη του 65χρονου προπονητή και πλέον απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση.

Επιπλέον, η ΕΠΟ διευθέτησε και τις λεπτομέρειες του «διαζυγίου» με τον Μίκαελ Σκίμπε, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε αναζήτηση του τιμ μάνατζερ που θα πλαισιώσει τον Αναστασιάδη.

Να σημειωθεί πως για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια θα καθίσει στον πάγκο της Εθνικής ένας Έλληνας προπονητής. Ο προηγούμενος ήταν ο Νίκος Χρηστίδης το 2001. Εξαιρείται η περίπτωση του υπηρεσιακού τεχνικού, Κώστα Τσάνα ο οποίος τα τελευταία χρόνια είχε την ευθύνη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για πέντε χρόνια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή